Meci al legendelor fotbalului românesc pe 31 mai în București

19 mai 2021
205 Afișari
Meci al legendelor fotbalului românesc pe 31 mai în București

Prefectul Capitalei a anunțat că sunt discuţii pentru un meci al legendelor fotbalului românesc pe 31 mai, la eveniment urmând să participe persoane vaccinate şi testate.

Meci al legendelor fotbalului românesc pe 31 mai. Este planul autorităților, anunțat de Prefectul Capitalei, Alin Stoica. Fostele glorii ar urma să dispute un meci demonstrativ pe stadionul Dinamo, la acest eveniment accesul urmând să fie permis pentru persoane vaccinate şi testate.

Întrebat dacă mai sunt programate evenimente cu public în perioada următoare, Alin Stoica a răspuns:

„Opera continuă seria de evenimente şi, pe 22, preconizează să facă un eveniment în aer liber, la fel pentru persoane vaccinate şi testate. Pe 31 mai suntem în discuţii pentru un meci de fotbal, tip Liga legendelor, cu foste glorii ale fotbalului românesc, sperăm să atragă cât mai mulţi dintre ei, pe Stadionul Dinamo. La fel pentru persoane vaccinate şi testate”, a precizat Alin Stoica, potrivit news.ro.

Mai mulți fani în tribune la EURO?

Eduard Novak, Ministrul Tineretului și Sportului, a vorbit, săptămâna trecută, la Antena 3, despre evenimentele sportive pilot, organizate cu spectatori. Acesta a prezentat detalii cu privire la primul meci organizat cu spectatori, la Ploiești. Evenimentul va avea loc în data de 22 mai.

„Am stabilit faptul că vom da posibilitatea organizatorilor de evenimente sportive să aibă 25% de spectatori. Procedura este în felul următor: organizatorul trebuie să ne solicite acest lucru, trebuie să ne garanteze că dispune de toate procedurile pentru a reuși să respecte măsurile, să testeze spectatorii și să controleze, să îi așeze la locurile lor. În urma solicitării, noi luăm legătura cu cei de la Ministerul Sănătății și facem ordinul, apoi îl înaintăm CNSU, care va aviza și va aproba această competiție. Aceasta este situația momentan, în această seara vom avea o ședință, după care eu sper că vom avea și alte semne de relaxare”, a explicat el.

Totodată, Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat că sunt șanse ca la meciurile EURO 2020 de la București să fie permis accesul pentru 50% din capacitatea Arenei Naționale.

Cookies