Meci AKTOBE-STEAUA, LIVE, miercuri, 30 iulie. SCOR FINAL AKTOBE-STEAUA: 2-2

de:
30 iul. 2014
2 Afișari
Meci AKTOBE-STEAUA, LIVE, miercuri, 30 iulie. SCOR FINAL AKTOBE-STEAUA: 2-2

SCOR LIVE AKTOBE-STEAUA:

 Final meci. Meciul AKTOBE vs. STEAUA, de miercuri, 30 iulie 2014, s-a încheiat cu SCOR FINAL 2-2. Claudiu Keşeru a marcat un gol in meciul Aktobe – Steaua 2-2 şi spune că e mai bine că echipa sa nu a câştigat. 

Steaua va juca manşa secundă a turului trei preliminar din UEFA Champions League cu AKTOBE pe 6 august, pe Arena Națională, de la ora 20:30. Detalii despre preţul biletelor, aici.

min 88  GOL AKTOBE. Arzumanyan inscrie. SCOR AKTOBE vs. STEAUA, azi, miercuri, 30 iulie 2014: 2-2

min 79 GOL STEAUA! Marchează Prepeliţă. SCOR AKTOBE vs. STEAUA, azi, miercuri, 30 iulie 2014: 1-2

min 58  GOL AKTOBE. Egalează Korobkin. SCOR AKTOBE vs. STEAUA, azi, miercuri, 30 iulie 2014: 1-1

 A început repriza secundă.

 Sfârşitul primei reprize.

min 44  GOL STEAUA! Marchează Kesheru! SCOR AKTOBE vs. STEAUA, azi, miercuri, 30 iulie 2014: 0-1

min 1  : A început meciul. 

Echipele de start de la meciul AKTOBE-STEAUA, de miercuri, 30 iulie:

Aktobe: Sidelnikov – Miroşnicenko, Arzumanian, Muldarov, Minero – Tarikaev – Korobkin, Neco, Pizzelli, Hairullin – Antono. Antrenor: Vladimir Gazzaev

Steaua: Arlauskis – Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepelita, Filip – Adi Popa, Chipciu, Tanase – Keseru. Antrenor: Costel Galca

Meci AKTOBE-STEAUA în Kazahstan: Digisport a anunţat că a ajuns la un acord de ultim moment pentru a transmite în direct manşa tur a jocului Aktobe – Steaua, de miercuri, ora 18:00, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. 

Steaua are deja patru victorii în acest start de sezon, câte două cu Rapid şi Stomsgodset, şi aşteaptă meciurile importante din preliminariile UEFA Champions League.

Steaua trebuie să elimine încă două adversare pentru a reuşi o nouă calificare în grupele UEFA Champions League.

În cazul în care va trece de Aktobe, Steaua va juca pentru al 11-lea în grupele unei cupe europene și va stabili un nou record în acest sens: va fi prima echipă cu 11 calificări la rând în grupele unei întreceri europene intercluburi, din postura de echipă venită din tururi preliminare.

Meci AKTOBE-STEAUA , miercuri, 30 iulie, cine transmite la tv: În cele din urmă, DigiSport a cumpărat meciul.

Echipe probabile:

Aktobe: Sidelnikov – Miroshnichenko, Arzumanian, Muldarov, Anderson Mineiro – Tsarikaev – Korobkin, Neco, Pizzelli, Hairullin – Antonov. Antrenor: Vladimir Gazzaev

Steaua: Arlauskis – Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepelita, Filip – Adi Popa, Sanmartean, Tanase – Chipciu. Antrenor: Costel Galca.

Arbitru: Huseyin Gocek. Asistenti: Mustafa Eyisoy, Orkun Aktas (toti din Turcia)

Aktobe a castigat de cinci ori titlul in Kazahstan intre 2005 si 2014.
Echipa a participat in ultimele opt sezoane in cupele europene si, luand in considerare si sezonul curent, a jucat 38 de meciuri din care s-a impus in 15.
Cel mai bun rezultat a fost in august 2010 cand Aktobe a invins o fosta campioana a Olandei, AZ Alkmaar cu 2-1 in retur, dupa ce in tur pierduse cu 2-0.
Aktobe a aratat ca este in forma – a eliminat fara drept de apel pe Dinamo Tbilisi (3-0 la Aktobe, 1-0 in Georgia).
Conform Transfermarkt, cel mai valoros jucator al celor de la Aktobe este ucraineanul Antonov (1,58 milioane euro), brazilianul Pizzelli (1,32 milioane euro) si Neco, tot brazilian (880.000 euro). In lot mai sunt jucatori din tari precum Rusia, Trinidad-Tobago, Georgia sau Columbia.
Cel mai bine cotati jucatori ai Stelei sunt Gardos si Chipiciu – 4 milioane euro, urmeaza Tanase (3 milioane), Keseru si Varela (2,5 milioane euro).

Steaua București se bate pentru calificarea Champions League cu Aktobe din Kazakhstan. Pro TV transmite meciul decisiv din turul 3 preliminar din Liga Campionilor, returul de la Bucureşti,STEAUA-AKTOBE, miercuri 6 august, de la 20:30.

Meci AKTOBE – STEAUA, miercuri, 30 iulie: După un zbor de 5 ore, fotbaliștii români au ajuns în Kazahstan. Avionul în care se aflau a ocolit spațiul aerian din Ucraina. Digisport a anunţat că va transmite LIVE manşa tur a jocului AKTOBE – STEAUA, de miercuri, ora 18:00, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. 

Meci AKTOBE – STEAUA, miercuri, 30 iulie: Steaua va juca miercuri, de la ora 18.00, prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în Kazahstan, la Aktobe. Trupa lui Costel Gâlcă a ajuns marţi în oraşul unde va disputa partida, la capătul unui zbor lung de aproape 5 ore.

AKTOBE -STEAUA  Meciul pe care Steaua il va disputa impotriva lui Aktobe este precedat de un scandal urias in tabara gazda.

Cateva sute de persoane au protestat, marti, in fata stadionului din Aktobe, cerand demisia directorului Kazhymukan Demeuov, scrie publicatia locala SportInfo.

AKTOBE -STEAUA Fanii au fost nemultumiti de modul in care cele 12.500 de bilete au fost vandute, acuzand ca sefii clubului le-au cedat bisnitarilor.

Pentru a potoli multimea nervoasa, Demeuov a apelat la politicienii locali. „Faceti ceva ca ne omoara astia daca nu vad meciul”, a fost mesajul acestuia.

In cele din urma, autoritatile au decis sa monteze un ecran urias in centrul orasului, pentru ca toata lumea sa vada meciul.

AKTOBE -STEAUA Partida dintre Aktobe si Steaua, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 18:00. 

Returul va avea loc pe 6 august, de la ora 20:30, pe National Arena din Bucuresti.

Meci AKTOBE – STEAUA, miercuri, 30 iulie: Aktobe este o fostă fortăreaţă rusă care la întemeierea sa, în 1869, era locuită doar de 300 de oameni. În prezent oraşul numără peste 370.000 de locuitori şi este unul dintre cele mai importante centre ale Kazahstanului. Delegaţia Stelei a ajuns aici marţi în jurul prânzului, după un drum de aproape 5 ore, lungit şi de faptul că a fost evitat spaţiul aerian al Ucrainei.

Meci AKTOBE – STEAUA, miercuri, 30 iulie: La sosirea în Kazahstan, fundaşul drepta Cornel Râpă a declarat: „În această fază a competiţiei întîlnim adversari tari, iar Aktobe nu e o echipă facilă. Totuşi, să nu uităm că nu jucăm cu Barcelona sau Real Madrid! Obiectivul nostru este calificarea în grupele Ligii, aşa că cel mai important lucru este să nu primim gol cu Aktobe”.

Meci AKTOBE – STEAUA, miercuri, 30 iulie: De asemenea, Cristi Tănase a spus: „Am analizat partidele jucate de Aktobe contra celor de la Dinamo Tbilisi. Au jucători buni, cu experienţă în cupele europene, care au evoluat în Rusia, nu va fi un meci uşor. Am observat că sunt foarte puternici pe contraatac, au marcat 3 goluri în 15 minute, când cei de la Tbilisi s-au deschis şi au lăsat spaţii. Aşa că trebuie să fim foarte atenţi să nu fim prinşi pe contraatac”.

Cookies