Mecanicii de locomotivă, a treia zi de proteste în faţa Ministerului Transporturilor

de:
20 iun. 2013
0 Afișari
Mecanicii de locomotivă, a treia zi de proteste în faţa Ministerului Transporturilor

Protestatarii fluieră din vuvuzele şi scandează lozinci de tipul: „Jos Băsescu!” sau „Hoţii!”.

„La protestul de azi (joi – n.r.) participă peste 70 de oameni de la regionalele Cluj şi Braşov. Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că nu a existat transparenţă în procesul de privatizare şi că nu au nicio certitudine în ceea ce priveşte păstrarea locurilor de muncă. Astăzi suntem în cea de-a treia zi de proteste în faţa Ministerului Transporturilor şi, în funcţie de rezultatele reieşite din deschiderea plicurilor, vom decide dacă vom continua sau nu acţiunea revendicativă”, a afirmat Gigi Bobolicu, vicepreşedintele Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă din România, citat de RTV.

Potrivit calendarului de privatizare, plicurile conţinând ofertele pentru Compania CFR Marfă vor fi deschise joi, la ora 11.00.

Conform graficului iniţial stabilit de sindicate, protestul din faţa Ministerului Transporturilor se va încheia joi, la ora 14.00. Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă din România a obţinut, însă, autorizaţie de la Primăria Capitalei pentru continuarea protestelor până pe data de 30 iunie a.c.

Cookies