McDonald’s și Lidl fac angajări în București și în Ilfov

22 mai 2021
2540 Afișari
McDonald’s și Lidl fac angajări în București și în Ilfov

McDonald’s și Lidl fac angajări în București și în Ilfov. Cele două companii de renume caută mii de noi angajați pentru posturi din București, Ilfov sau alte orașe ale țării.

Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s în România, demarează o nouă campanie de recrutare la nivel naţional şi a anunţat vineri că angajează peste 1.000 de persoane în 27 de oraşe din ţară.

Angajări la McDonald’s:

 

„Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s în România, demarează o nouă campanie de recrutare la nivel naţional, inspirată de experienţele oamenilor din restaurantele McDonald’s. În cadrul acestei campanii, compania angajează peste 1.000 de persoane în toate oraşele în care este prezentă, printre care Bucureşti, Constanţa, Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Sibiu sau Iaşi, inclusiv pentru noile deschideri deja anunţate, precum Zalău”, anunţă compania.

Se caută persoane care pot lucra 4, 6 sau 8 ore

„Avem un program de lucru flexibil şi angajăm persoane care pot lucra 4, 6 sau 8 ore, un aspect important pentru cei care au făcut schimbări drastice pentru a se adapta la noua realitate”, a declarat Monica Zdrancota, director de resurse umane, Premier Restaurants România, scrie news.ro.

Ce posturi sunt disponibile la McDonald’s

Candidaţii au la dispoziţie poziţii de angajare, printre care: crew member, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienţilor, barista la McCafé sau guest experience leader. Cei care îşi doresc să conducă un restaurant McDonald’s pot aplica pentru poziţia de manager trainee.

Angajări la Lidl

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui nou magazin, în Snagov, judeţul Ilfov, pe data de 27 mai. Acesta este situat în Snagov, Nr. 1V şi dispune de staţie de încărcare pentru automobilele electrice.

Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 10 noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Snagov are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați. Unitatea dispune de aproximativ 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan, potrivit unui comunicat de presă.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Cookies