ARHIVA B365

McDonald’s extinde lanţul de cafenele McCafé. Va ajunge la 19 unităţi până în toamna acestui an

McDonald’s România extinde lanțul de cafenele McCafé pentru a ajunge la 19 cafenele la nivel național în toamna acestui an. Cafenelele deshise de McDonald’s până acum, în acest an sunt, situate în Bucureşti şi Buzău. Alte trei cafenele vor fi deschse în perioada următoare în Pitești, Craiova și București, potrivit unui comunicat de presă remis B365.ro de companie.

Restaurantul din Buzău, deschis în anul 1999, găzduiește, începând de vineri o cafenea McCafé, deschisă în urma unei investiţii de peste 370.000 lei.

Restaurantul McDonald’s din Buzău are o capacitate de 53 de locuri în interiorul restaurantului și 72 pe terasă și primește zilnic peste 2.500 de clienți.

La începutul acestei luni McDonald’s a deschis și în restaurantul din Titan o cafenea McCafé pentru bucureștenii care locuiesc în zonă, investind în acest proiect peste 350.000 lei.

Restaurantul McDonald’s din zona Titan, București a fost deschis în anul 2010 și primește zilnic peste 2.000 de clienți.

Compania plănuiește în perioada următoare să deschidă încă o cafenea în restaurantul din zona Păcii din București și două cafenele în afara Bucureștiului, în restaurantul Pitești Gară și în restaurantul din Craiova.

„Credem mult în conceptul cafenelelor McCafé, în raspunsul pozitiv pe care l-am primit până în prezent și în produsele special gândite în funcție de dorințele clienților noștri. Astfel, la aniversarea de 20 de ani a McDonald’s în România, ne mândrim cu cele 19 cafenele pe care le vom avea deschise până la finalul anului și plănuim să extindem această rețea în mai multe orașe din țară, dar și în București”, declară Daniel Boaje, director general McDonald’s România, în comunicatul citat.

În perioada de după deschiderea cafenelelor, clienții McDonald’s vor fi întâmpinați cu oferte pentru cafea de la McCafé valabile doar în aceste restaurante.

În anul 2015 McDonald’s România aniversează 20 de ani de la deschiderea primului restaurant. Compania este lider al pieței restaurantelor din țară cu 67 de restaurante în 21 de orașe și 150.000 de clienți care îi trec pragul zilnic.

McDonald’s are peste 4.000 de angajați și a investit peste 700 de milioane de lei în România.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button