McDonald’s a început să facă livrări la domiciliu în București

de:
26 feb. 2013
0 Afișari
McDonald's a început să facă livrări la domiciliu în București

McDonald’s România a lansat primul restaurant care oferă servicii de livrare. Acest serviciu este disponibil zilnic în intervalul orar 10:00 – 18:00 și este valabil pentru zona Piața Victoriei din București.

„Pin introducerea noului serviciu de livrare la domiciliu continuăm să răspundem cerințelor consumatorilor McDonald’s, care doresc să se bucure de produsele lor preferate acasă sau la birou.”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România, citat de Capital.

Boaje pune că lanțul de restaurantele ale cărui operațiuni le conduce are, zilnic, în medie, 140.000 de clienți.

McDonald’s, liderul pieţei de restaurante din România, are în plan să deschidă cel puțin două restaurante anul acesta, dintre care unul în provincie, şi să remodeleze patru unități vechi. În plus, „încercăm să deschidem încă patru McCafé-uri. Cu 11-12 McCafé în ţară vom avea o poziţie foarte importantă şi pe piaţa cafenelelor”.

McDonald’s România operează o rețea de 65 de restaurante (din care 7 sunt francize) și, în 2011, a avut venituri de 407,4 miloane de lei (aprox. 96 mil. euro, calculat la cursul mediu anual din 2011), în scădere cu aproape 5%, comparativ cu 2010. Profitul aproape că s-a înjumătăţit comparativ cu 2010, până la 178 mil. lei (aprox. 4,2 mil. euro). Datele pentru 2012 nu sunt încă disponibile, dar cel mai probabil afacerile din țară ale gigantului american au stagnat.

Cookies