McCozi imense și McHaos în traficul din București, în meniul aniversar al McDonald’s. Șoferii s-au înghesuit și au blocat străzi importante, să prindă oferta de 10 lei

16 nov. 2023
10123 Afișari
McCozi imense și McHaos în traficul din București, în meniul aniversar al McDonald's. Șoferii s-au înghesuit și au blocat străzi importante, să prindă oferta de 10 lei
McCozi imense și McHaos în traficul din București, în meniul aniversar al McDonald's. Șoferii s-au înghesuit și au blocat străzi importante, să prindă oferta de 10 lei. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Dragos-Mirel B.

Miercuri seară, în traficul din București au fost McCozi imense și McHaos. Șoferii s-au înghesuit și au blocat străzi importante din oraș ca să comande la Drive-Thru și să prindă oferta de 10 lei.

Disclaimer: Jurăm pe roșu și pe toate culorile preferate că rândurile care urmează nu alcătuiesc advertorial sau altă formă de reclamă pentru lanțul de restaurante de tip fast-food. Prezentăm o situație reală din viața bucureștenilor. Mai exact, o situație care a încurcat viețile multor bucureșteni care n-aveau nicio treabă cu oferta, ci cu drumul de pe lângă ofertă.

McCozi imense și McHaos în traficul din București

În mediul online au tot circulat imagini cu oferta de la McDonald’s de miercuri, 15 noiembrie. Restaurantul a sărbătorit deschiderea locației cu numărul 100 în țara noastră și cu această ocazie a avut și o ofertă pentru clienți: meniul Big Mac a avut prețul de 10 lei. Oferta a fost valabilă o singură zi, între orele 10:00 – 24:00.

Totodată, lanțul de restaurante de tip fast-food are și o campanie „Servire în 90 de secunde sau Big Mac”, care se desfășoară în perioada 6 noiembrie 2023 – 26 noiembrie 2023, ora 23:59, pentru cei care comandă mâncare la Drive-Thru.

Astfel, două campanii McDonald’s, într-o zi singură zi, au creat haos în traficul din București. Cozile la Drive-Thru au fost semnalate de mai mulți șoferi din grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”.

Coadă de pe podul Grant până la McDonald’s virtuții din cauza celor care intră la Mcdrive / McDonald’s, a anunțat un membru al comunității, miercuri seară, la ora 19:56.

Un alt șofer, membru în același grup de Facebook, a anunțat la ora 20:18 că traficul era blocat pe Șoseaua Alexandriei de conducătorii auto care intrau la McDonald’s Bragadiru.

Internauții au făcut haz de necaz și au lăsat zeci de comentarii amuzante la ambele postări. Lăsăm, mai jos, câteva dintre ele:

  • „Am fost și eu cu câțiva prieteni, ne-am luat câte 15 meniuri big mac fiecare, le băgăm la congelator și scoatem câte un meniu pe zi. Fentăm 2 saptamani”, a spus Ionut F.M.
    • „Poți să le depozitezi și în afara frigiderului, nu cred ca influențează cu nimic aspectul și gustul”, i-a răspuns Daniel A.I.
  • „Băieții cu mașini scumpe care alimenteaza de 36 ron și nu își permit să semnalizeze că e scump kw,vânează reducerile”, a spus Danut R.
  • „Eu am luat pt Revelion. Am zis, dacă fac acasă, sa surprind invitații!! Dacă merg undeva, nu merg cu mana goala!”, spune Cosmin S.
  • „Dacă era oferta 10 lei – 100 cărți, erau doar 2 mașini și unul în paradesiu pe trotinetă”, spune Alexandru F.
  • „Ăștia care mai cer o casă la mega … acum se poate la coadă ?”, spune Codrut S.

Te-ar mai putea interesa și: Cei mai nesuferiți bucureșteni: Arogantul, Șoferul Șmecher, Gălăgiosul. Topul neplăcuților din oraș, făcut chiar de bucureșteni (dar și de musafiri) pe Reddit

Cookies