Maximum Rock Festival 2021 va fi organizat la Arenele Romane din București

26 mai 2021
55 Afișari
Maximum Rock Festival 2021 va fi organizat la Arenele Romane din București

Maximum Rock Festival 2021 va fi organizat la Arenele Romane din București în zilele de 11 și 12 septembrie 2021.

Maximum Rock Festival 2021 va avea loc pe 11 şi 12 septembrie la Arenele Romane din Bucureşti.

Organizatorii au făcut anunțul marți și au precizat că accesul publicului va fi redus la jumătate din capacitate pentru a respecta regulile epidemice anti-COVID-19.

„Ne face o mare bucurie să vă anunţăm că, după lungi discuţii şi analize, atât cu managementul formaţiilor, cât şi cu instituţiile abilitate din România, noua dată pentru ediţia Maximum Rock Festival 2021 a fost fixată pentru 11-12 septembrie şi va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti”, anunță organizatorii evenimentului.

Organizatorii au anunțat că abonamentele achiziționate până în acest moment sunt valabile pentru ediția 2021 a festivalului, iar cei care (din diferite motive) nu pot participa la ediția din acest an a festivalului pot folosi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2022.

Mai mult, toți cei care și-au achiziționat până în acest moment abonamente și le vor folosi pentru ediția din septembrie 2021 vor primi un discount la achiziționarea abonamentelor pentru ediția 2022.

Formaţiile reconfirmate pentru pentru ediţia din acest an a festivalului Maximum Rock sunt Epica (Olanda), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) şi Magnetic (Bulgaria).

Devin Townsend şi Katatonia nu vor participa la ediţia din septembrie a festivalului, urmând să confirme participarea pentru ediţia din 2022.

Aceste nume au fost înlocuite pe afiş cu Eluveitie şi Dirty Shirt.

Cookies