ȘTIRI

Matthias Meyer (Ger) & Victor Stancov

Matthias Meyer – dj, producator si artist de renume al casei de productie Liebe*Detail – a reusit sa capteze admiratia publicului, printr-o abordare plina de pasiune si energie a muzicii house si techno, dar s-a facut remarcat si prin colaborarea cu Sfunkt DJ collective si Patlac.

Inspirat de sound-ul hi-tech din Detroit si Chicago, Matthias s-a lansat pe scena de clubbing din jurul Hamburgului, introducand vibe-ul electronic in aceea zona, alaturi de Sfunkt DJ collective. In 2006, Matthias lansa primul sau album ‘Reichenbach’, un mix de influente Detroit style cu izul experimental al scenei electronice germane de la aceea vreme, sub labelul Liebe*Detail.

‘Voltage’ si ‘Tout Va Bien,’ (2008) vin sa defineasca stilul lui Meyer, pastrand o linie de melodicitate in backgroundul techno, in timp ce ‘Skipper’ si ‘Salt City’ ating perfectiunea in ceea ce priveste transmiterea in egala masura a mesajului, cat si a soundului bine conturat.

http://soundcloud.com/matthias-meyer
http://thedjlist.com/djs/MATTHIAS_MEYER/
http://mixing.dj/livesets/matthias-meyer/

Victor Stancov a mixat in cam toate cluburile de profil din Bucuresti si la multe evenimente din tara, alaturi de dj renumiti din scena electro autohntona, dar si de nume cu rezonanta internationala – Jimpster, PATLAC, Markus Homm, Alexander Robotnik, Charles Webster, Roberto Rodriguez si Rob Swift.

Cu un sound inradacinat in Detroit techno, el reuseste sa creeze de fiecare data set-uri dansante si energice, in care se ragasesc uneori chiar si productii proprii.

http://soundcloud.com/victorstancov

http://www.myspace.com/victorstancov

 

Intrare libera.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button