LA MINE-N CARTIER

Material antiderapant oferit gratuit pentru bucureștenii din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 a anunțat, ieri, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de socializare, că prin Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană va oferi gratuit saci cu material antiderapant asociațiilor de locatari pentru a îndepărta gheața și poleiul de pe trotuare și alei.

“Având în vedere prognoza meteo care anunţă scăderi de temperatură pentru zilele următoare, Primăria Sectorului 6, prin Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană, vine în sprijinul cetăţenilor oferind gratuit asociaţiilor de proprietari saci cu material antiderapant pentru a îndepărta gheaţa şi poleiul de pe aleile şi trotuarele din jurul blocurilor.

Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari – preşedinte sau administrator – care doresc să intre în posesia materialului antiderapant sunt invitaţi să se prezinte la sediul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 din str. Valea Boteni nr. 2, în apropiere de Colegiul Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii “Gheorghe Airinei” (Liceul PTTR). Cantitatea oferită este un sac cu material antiderapant pentru fiecare scară de bloc sau casă.

Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 07:30 – 17:00.

Potrivit HCGMB 120/2010, cetăţenii au obligaţia de a îndepărta zăpada şi gheaţa de pe trotuare, rigole şi alte suprafeţe din jurul blocurilor de locuinţe. Zăpada trebuie depozitată astfel încât să nu încurce circulaţia auto şi nici pe cea pietonală. Aceleiaşi reguli trebuie să i se supună şi agenţii economici care desfăşoară activităţi comerciale, în zona punctelor de lucru”, a fost mesajul transmis de Primăria Sectorului 6 pe pagina de Facebook.

Astfel, Primăria oferă un sac pentru fiecare scară de bloc sau casă, iar pentru a intra în posesia materialului antiderapant reprezentanții asociațiilor de locatari se pot prezenta de luni până vineri între orele 7:30-17:00 la sediul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 din str. Valea Boteni nr. 2.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button