Material antiderapant gratuit pentru bucureștenii din S6, care trebuie să deszăpezească în jurul imobilelor, altminteri vin amenzile. Ghid pentru asociațiile de proprietari

20 feb. 2025
4146 afișări
Material antiderapant gratuit pentru bucureștenii din S6, care trebuie să deszăpezească în jurul imobilelor, altminteri vin amenzile. Ghid pentru asociațiile de proprietari
Material antiderapant gratuit pentru bucureștenii din S6, care trebuie să deszăpezească în jurul imobilelor, altminteri vin amenzile. Ghid pentru asociațiile de proprietari | Sursa foto: PS6/Facebook

Primăria Sectorului 6 anunță că oferă material antiderapant gratuit pentru asociațiile de proprietari din S6.

Potrivit legii, trotuarul aferent blocului și aleile de intrare în bloc trebuie deszăpezite de către asociația de proprietari, amintește PS6, care mai anunță că, după curățarea de zăpadă, materialul antiderapant poate veni de la primărie.

Asociațiile de proprietari trebuie să deszăpezească în jurul blocurilor

Cele patru zile de ninsoare din București se simt din plin pe străduțe, pe alei și pe trotuare, iar gerul transformă în periculos patinoare mare parte din oraș.

Dacă responsabilitatea deszăpezirii pe marile străzi și bulevarde și pe străzile laterale este la primării, curățarea zăpezii de aleile de la intrarea în scările de bloc / de la intrarea în în imobile, dar și trotuarele aferente acestor clădiri intră în sarcina asociațiilor de proprietari.

Primăria Sectorului 6 anunță, într-o postare pe Facebook, că oferă un sac de material antiderapant pentru fiecare scară de bloc, iar sacii se ridică din Aleea valea Boteni:

Tot ce trebuie să faceți este să veniți personal să-l ridicați, de la sediul Serviciului Dotare Domeniu Public, din Aleea Valea Boteni nr. 2A. E necesar să prezentați ștampila asociației de proprietari.

Programul este de luni până vineri, de la ora 7.30 până seara târziu, mai transmite Primăria Sectorului 6:

Se anunță ger de azi, zăpada va îngheța, astfel că materialul antiderapant va fi necesar.

Legea spune că în cel mult 24 de ore de când s-a oprit ninsoarea, oamenii ar trebui să curețe zăpada, fiecare în dreptul imobilelor. 

Cei care nu curăță riscă o amendă cuprinsă între 500 și 2.000 de lei.

Poate vrei să citești și:

Cookies