MĂSURILE luate de Primăria Capitalei pentru evitarea ACCIDENTELOR pe malurile Dâmboviţei

de:
29 iul. 2016
0 Afișari
MĂSURILE luate de Primăria Capitalei pentru evitarea ACCIDENTELOR pe malurile Dâmboviţei

Dupa cum stiti, in zona au avut loc mai multe accidente si este clar ca avem nevoie de solutii pentru a rezolva aceasta problema. Imi doresc sa avem un profil unitar al aliniamentului stradal pentru zona din afara Bucurestiului, de la Mihai Bravu pana la Centura orasului Bucuresti, luand totodata masurile necesare pentru protejarea cetatenilor. Este necesar sa putem monta parapeti de protectie si sa cream totodata o zona verde, cu aspect placut. Pentru a putea lua aceste masuri trebuie sa realizam cadrul legal care sa permita fiecarei unitati administrativ-teritoriale sa administreze un anumit sector de drum„, a declarat primarul general.

Potrivit estimarilor Administratiei Strazilor Bucuresti, costul parapetilor de protectie este in jur de 850.000 de euro.

In acest sens, zilele urmatoare, la sediul Municipalitatii, reprezentantii Primariei Generale, ai Primariilor Glina si Popesti Leordeni, ai Primariei Sectoarelor 3 si 4, vor definitiva proiectele necesare luarii in administrare a acestei zone.

La sedinta au fost prezenti Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, reprezentanti ai Orasului Popesti- Leordeni, Primarul Comunei Glina, reprezentanti ai Primariei Sectorului 4, precum si conducerea Administratiei Strazilor Bucuresti.

CITEŞTE ŞI Primăria Capitalei montează PARAPEŢI pe Splaiul Unirii FOTO

Cookies