ESENTIAL

Măsuri speciale de Paști: Echipajele de Ambulanța și Pompieri vor fi suplimentate

Echipajele Serviciului de Ambulanţă din Bucureşti şi Ilfov vor fi suplimentate, astfel că 85 de maşini vor sta la dispoziţia bucureştenilor care vor avea probleme medicale în preajma sărbătorilor de Paşte. Din cele 85 de maşini, cele mai multe vor fi folosite pentru urgenţe de grad zero.

În noaptea de Înviere, mai multe echipaje SABI vor sta la biserici, iar ziua vor fi în zonele unde se vor desfăşura activităţi culturale şi sportive şi în zona parcurilor, a declarat managerul SABI, Alis Grasu, pentru Adevărul

De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii” al Municipiului Bucureşti va asigura, sâmbătă și duminică, măsurile specifice de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă, prin detașarea a cinci autospeciale de stingere şi a 10 echipe de primă intervenţie echipate cu stingătoare, la 15 biserici din București. Suplimentar, un efectiv de peste 400 de pompieri vor acționa pentru intervențiile curente, potrivit unui comunicat remis B365.ro.
 
Premergător Sărbătorilor Pascale au fost desfășurate activități de îndrumare și control în domeniul apărării împotriva incendiilor, în cadrul lăcaşelor de cult, hypermarket-urilor şi pieţelor agroalimentare. Acestea au vizat înlăturarea cauzelor potențial generatoare de incendii și instruirea personalului pentru intervenție, în cazul producerii unei situații de urgență.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button