Măsuri pentru combaterea poleiului în Capitală

de:
27 dec. 2010
0 Afișari
Măsuri pentru combaterea poleiului în Capitală

Acţiunea a avut loc între orele 2.30 şi 6.00 dimineaţa, anunţă Primăria Capitalei. Intervenţiile au avut loc pe majoritatea arterelor de circulaţie, în pante, rampe, poduri, dar mai ales pe arterele din Urgenţa I. A fost acordată o atenţie sporită gurilor de metrou, refugiilor RATB, staţiilor de salvare, zonelor din apropierea unităţilor de învăţământ şi pasajelor.

Inspectorii Direcţiei de Inspecţie şi Control Generală au constatat că la primele ore ale dimineţii, traficul rutier în Capitală se desfăşura în condiţii normale de iarnă.

Bucureştenii pot beneficia de ceai sau supă caldă, în cantinele aflate în subordinea PMB, aflate în locaţiile Sfântul Constantin, nr. 8, sector 1, Calea Griviţei, nr. 216, sector 1, Agricultori, nr. 44, sector 2, Bulevardul Dacia, nr. 196, sector 2 şi Calea Ferentari, nr. 91, sector 5.

În Calea Şerban Vodă 164-168 şi în Complexul de Servicii Socio-Medicale al Municipiului Bucureşti, oamenii străzii vor primi îngrijiri şi mâncare caldă, mai anunţă Primăria Capitalei.

Cookies