ARHIVA B365

Măsuri de urgență în Capitală: Peste 1.200 de oameni, trimiși de primărie pe străzi

În acest moment, ApaNova monitorizeaza zonele inundabile si actioneaza in teren cu 40 de echipe, din care 20 autocuratitoare si 20 de masini cu pompe. In conditiile in care situatia o va impune, ApaNova va suplimenta numarul echipelor aflate in teren cu inca 20 de utilaje.

Conform raportarilor operatorilor de salubrizare din toate sectoarele Capitalei, un numar de 1231 operatori curatenie cai publice actioneaza in prezent pe arterele din Bucuresti, pentru evacuarea frunzelor si deseurilor stradale de la rigole si gurile de scurgere, dupa cum urmeaza:

sector 1 – Romprest =199 operatori curatenie cai publice;

sector 2 – Supercom – 182 operatori curatenie cai publice;

sector 3 – Rosal – 242 operatori curatenie cai publice;

sector 4 – Rebu – 160 operatori curatenie cai publice;

sector 5 – romprest – 203 operatori curatenie cai publice;

sector 6 – urban – 245 operatori curatenie cai publice;

Totodata, la ora 7.30 s-a deschis canalul descarcator de ape mari in vederea cresterii capacitatii de tranzitare a apei prin reteaua de canalizare, anunță Primăria Capitalei.

Echipele de interventie ale Administratiei Strazilor se afla in teren pentru a repune in functiune semafoarele defecte. La randul lor, reprezentantii Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti actioneaza in teren, acolo unde situatia o impune, cu pompe si vidanje pentru a degaja acumularile de apa, dar si prin operatiuni de toaletare sau indepartare crengi rupte.

Pentru sesizari privind RADET, ENEL, ApaNova etc., Primaria Capitalei pune la dispozitia bucurestenilor nr. tel. verde (gratuit) 0800.800.868.

Capitala se află în acest moment sub cod galben de precipitații, iar din această seară intră în vigoare și codul protocaliu de precipitații. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button