SMART CITY

Măsuri de prevenţie pentru elevii care se întorc la şcoală, în Sectorul 2

Au fost realizate operațiuni de dezinfecție pentru asigurarea protecției tuturor copiilor din anii terminali care, începând din  2 iunie, se vor prezenta la cursurile de pregătire pentru examenele naționale.

Toți elevii vor avea trasee distincte, vor trece printr-un triaj epidemiologic bazat pe termoscanare și vor sta în pupitre individuale, păstrând distanța de siguranță de minimum 2 metri între ei. La toate intrările școlilor, cât și în clase, au fost amplasate covorașe dezinfectante și dispensere cu substanțe biocide avizate de Ministerul Sănătății.

Primăria Sectorului 2 menţionează că purtarea măștii de protecție în incinta instituțiilor de învățământ este obligatorie, iar elevii vor primi, gratuit, la intrare, măști avizate de Ministerul Sănătății.

Pregătirea pentru examene se va desfășura în două ture, pe baza unui program comunicat elevilor și, între acestea, în fiecare unitate se vor desfășura activități de dezinfecție și igienizare.

Primăria Sectorului 2 îi asigură pe elevi și pe părinți că regulile de prevenție vor fi respectate și că a depus toate eforturile pentru a crea un mediu cât mai sigur în care să se desfășoare atât pregătirea, cât și examenele de Evaluarea Națională și Bacalaureatul.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button