LA MINE-N CARTIER

Măsuri adoptate de edilul Piedone pentru creşterea performanţei în procesul educaţional

Ulterior, s-a trecut la discutarea oportunităților de investiții și finanțare a unităților de învățământ pentru anul 2015, cât şi a măsurilor ce vizează creșterea performanței în procesul educațional, prin acordarea burselor şcolare şi a granturilor pentru profesori, anunță Primăria Sectorului 4 prin intermediul unui comunicat remis B365.ro.

Totodată, au fost aduse în discuție prioritățile privind extinderea reţelei de învăţământ, prin construirea de noi grădiniţe şi unităţi de tip after – school, urmând să fie continuată executarea lucrărilor de reamenajare a celor deja funcţionale, acolo unde situaţia o va impune. Aceleaşi măsuri urmează să fie adoptate şi în ceea ce priveşte curţile unităţilor de învăţământ.

„Consider extrem de utilă organizarea acestor întâlniri, fiindcă schimbul de opinii naşte idei şi perspective noi asupra modului în care trebuie să acţionăm, umăr la umăr, pentru a asigura copiilor noştri cele mai bune condiţii. Mulţumind Inspectoratului Şcolar Sector 4 pentru buna colaborare în care sper şi pe viitor, vă propun să ne întâlnim periodic, o dată la 3 luni, în spiritul transparenţei şi al dialogului constructiv. Pe lângă cele stabilite în cadrul discuţiilor de astăzi, aş mai puncta preocuparea mea permanentă pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă în unităţile de învăţământ, prin introducerea sistemelor de monitorizare”, a declarat Cristian Popescu – Piedone.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button