Măsură radicală pentru deblocarea traficului infernal din oraș. În București nu se va mai face aprovizionarea decât noaptea, anunță viceprimarul Bujduveanu

06 dec. 2023
3901 Afișari
Măsură radicală pentru deblocarea traficului infernal din oraș. În București nu se va mai face aprovizionarea decât noaptea, anunță viceprimarul Bujduveanu
Măsură radicală pentru deblocarea traficului infernal din oraș. În București nu se va mai face aprovizionarea decât noaptea, anunță viceprimarul Bujduveanu. Sursa foto: captură video Facebook/ Stelian Bujduveanu

Municipalitatea vrea să aplice o măsură radicală pentru deblocarea traficului infernal din București: aprovizionarea spațiilor comerciale se va face doar noaptea.

În București nu se va mai aproviziona decât pe timpul nopții!, anunță viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu.

O nouă soluție pentru deblocarea traficului infernal din București

Începând din primăvara anului viitor, în Capitală nu se va mai face aprovizionarea decât noaptea.

Viceprimarul Bujduveanu anunță miercuri, 6 decembrie 2023, că Primăria Municipiului București vine cu o nouă soluție pentru deblocarea traficului rutier la ore de vârf: reorganizarea activității de aprovizionare a spațiilor comerciale.

Astăzi, am inițiat procedura de dezbatere publică pentru reglementarea acestor activități, transmite Stelian Bujduveanu într-o postare pe pagina de Facebook.

Bucureștiul va avea reguli clare în acest domeniu, așa cum au marile orașe cu administrare liberală din țara noastră – Oradea, Cluj-Napoca sau Arad, care deja au reglementat acest domeniu de acum câțiva ani.

Aprovizionarea magazinelor din București, doar noaptea

Bujduveanu propune ca, începând cu primăvara anului 2024, magazinele din București să se aprovizioneze doar pe timpul nopții, între orele 22:00 și 06:00:

Propunerea mea este ca, din primăvara anului viitor, aprovizionarea spațiilor comerciale din Capitală să se facă doar pe timpul nopții, în intervalul orar 22:00-06:00, spune viceprimarul Capitalei.

Autoritățile din Capitală nu vor mai permite ca primele benzi ale arterelor să fie blocate de cei care își aprovizionează spațiile comerciale.

Viceprimarul Capitalei îi invită pe bucureșteni să consulte proiectul și să vină cu propuneri direct pe site-ul instituției sau pe e-mail: [email protected].

Decizia finală va fi luată împreună cu antreprenorii din București!, transmite Stelian Bujduveanu.

Bine de știut: noile reguli din București NU se vor aplica și teraselor sezoniere din Centrul Vechi. Pentru acestea, programul de aprovizionare rămâne neschimbat.

AICI poate fi consultat proiectul de hotărâre privind reglementarea programului de aprovizionare cu mărfuri a agenților economici care își desfășoară activitatea pe teritoriul Municipiului București.

Te-ar mai putea interesa și: Încă 15 km de rețea de termoficare din București intră în reparații, anunță Nicușor Dan. Proiectul de rebilitare este împărțit în patru loturi

Cookies