ȘTIRI

Măști medicale de protecție pentru Serviciul de Ambulanță București-Ilfov

Măsura a fost luată după ce SAB-IF a solicitat sprijin autorității locale, întrucât, în plin sezon de gripă, dar și din cauza amenințării coronavirusului, stocurile de măști medicale s-au epuizat, iar timpii de onorare a noilor comenzi au crescut considerabil. Sprjinul logistic oferit astăzi nu va fi singular, stocurile de măști de protecție al acestei instituții urmând să fie refăcute de fiecare dată când va fi nevoie.

SAB-IF nu este singura instituție căreia Primăria Sectorului 4 i-a venit în ajutor. La sfârșitul săptămânii trecute, autoritatea locală a oferit Spitalului Bagdasar Arseni peste 15.000 de astfel de măști medicale de protecție.

Sectorul 4 al Municipiului București își reafirmă angajamentul de a pune la dispoziția autorităților, la cererea acestora, atât personal medical din rețeaua DGASPC Sector 4 cât și sprijin pentru completarea rezervelor de alimente și de medicamente, dacă acest lucru este cerut de autorități.

Mai mult decât atât, în caz de necesitate, Primăria Sectorului 4 va oferi orice fel de suport logistic unităților sanitare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button