Măști de protecție, oferite GRATUIT la stația de metrou Obor, de Ziua Poliției Locale

de:
20 mai 2020
1 Afișari
Măști de protecție, oferite GRATUIT la stația de metrou Obor, de Ziua Poliției Locale

Potrivit misiunilor primite, Politia Locală a Sectorului 2 are în competentă verificarea celor patru căi de acces de la Obor către linia de
metrou pentru respectarea măsurilor dispuse ca urmare a decretării stării de alertă.
Președintele Federației Naționale a Polițiștilor Locale din România (FNPLR), Aurel Dobrilă, directorul general al Poliției Locale Sector 2 le-a transmis colegilor săi un mesaj emoționant. 

„Este onorant pentru mine să constat că polițiile locale, în această perioadă de pandemie, au primit nenumărate aprecieri pozitive de la cetățeni, instituții publice și reprezentanți ai MAI, cu care facem echipă în aceste zile, aducând un plus de respect și apreciere în rândul oamenilor.
Putem fi mândri de modul în care ne-am îndeplinit atribuțiile: cu profesionalism, integritate și devotament, am dat dovadă de seriozitate, responsabilitate și încredere.
Mai avem încă un motiv de mândrie, Ministerul Afacerilor Interne a recunoscut competențelepoliției locale, ca structură de ordine publică şi circulație rutieră, iar noi am dovedit, în această perioadă, că putem colabora

eficient, fără orgoliinejustificate, pentru îndeplinireaatribuțiilor legale în satisfacerea nevoilor cetățenilor.
Vă recomand să ne concentrăm asupra muncii noastre şi să dovedim partenerilor de la MAI că știm să răspundem cu promptitudine şi profesionalism misiunilor ordonate.
Deși au apărut unele declarații nefericite, la care nu trebuie acum să dăm prea multă atenție, nu cred că ele trebuie să afecteze relațiile instituționale și chiar de camaraderie dintre polițiștii naționali și cei locali.
Știu că aveți puterea să treceți peste aceste mici neînțelegeri, bazate pe unele considerente subiective și să vă concentrați pe misiunea care v-a fost încredințată: de a contribui decisiv la liniștea și siguranța românilor!
Plec de la o realitate de necontestat: fie că vorbim de polițiștii din Poliția Națională, fie de cei de la Poliția Locală, ambele categorii au depus eforturi pentru ca românii să fie în siguranță în această perioadă dificilă!
Nu cred că e momentul să facem diferențe între cele două instituții. Misiunea noastră, a tuturor, mai ales în aceste zile, este una comună: să ne protejăm și să ne asigurăm că deciziile luate de către autorități sunt respectate și puse în aplicare!
În calitate de Președinte al FederațieiNaționale a Polițiștilor Locali din România vă adresez un îndemn la toleranță, înțelegere şi armonie, cu accent deosebit pe recunoașterea reciprocă de valori, pe cultivarea spiritului de dialog şi colaborare între toate structurile de ordine publică care coexistă la nivel național. Sunt convins că doar împreună vom reuși să construim o Poliție Locală puternică, recunoscută la reala ei valoare.
După ce vom depăși această perioadă dificilă, cu siguranță vom discuta implementarea de strategii care să conducă la eficientizarea activității Poliției Locale, toate aceste măsuri vor face ca angajații noștri să fie parte a unei categorie profesionale protejată de lege și finanțată corect și așa cum merită!

Vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare, dar vă rog să facem un ultim efort pentru ca România să se facă bine!
Federația Națională a Polițiștilor Locali din România mulțumește tuturor angajaților din polițiile locale din România pentru tot ceea ce faceți în asigurarea pentru creșterea siguranței cetățenilor, vă felicită și vă urează succes în misiunile viitoare!
Vă doresc tuturor multă sănătate, fericire, împliniri profesionale și personale, să avețiputere de muncă, rezistență, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficientă în orice situații, iar acțiunile Dumneavoastră să contribuie la conturarea imaginii pozitive a polițistului local în fața cetățenilor, câștigându-vă titlu de prieten al comunități!
La mulți ani tuturor polițiștilor locali! La mulți ani Poliției Locale din România!”. 

Federația Națională a Polițiștilor Locali din România adresează felicitări colegilor săi pentru activitatea susținută în perioada stării de urgență, îndeplinirea atribuțiilor, asigurarea unui climat de ordine, siguranță și pace socială în comunitățile în care acționează, pentru modul exemplar în care şi-au făcut datoria, efortul constant pe care l-au depus pentru a oferi cetățenilor un plus de securitate şi de încredere în valorile unui stat de drept.

Cookies