­čÜ┤Masterplanul Velo Bucure╚Öti: Nicu╚Öor Dan ├«i invit─â pe bucure╚Öteni s─â completeze chestionarul pentru dezvoltarea re╚Ťelei de piste pentru biciclete din ora╚Ö

04 iul. 2023
1469 afișări
­čÜ┤Masterplanul Velo Bucure╚Öti: Nicu╚Öor Dan ├«i invit─â pe bucure╚Öteni s─â completeze chestionarul pentru dezvoltarea re╚Ťelei de piste pentru biciclete din ora╚Ö
Masterplanul Velo Bucure╚Öti: Nicu╚Öor Dan ├«i invit─â pe bucure╚Öteni s─â completeze chestionarul pentru dezvoltarea re╚Ťelei de piste pentru biciclete din ora╚Ö. Imagine simbol: Unsplash

Nicu╚Öor Dan ├«i invit─â pe bucure╚Öteni s─â completeze chestionarul ÔÇ×Masterplanul Velo Bucure╚ÖtiÔÇŁ, ├«n cadrul consult─ârii publice pentru elaborarea Master planului pentru dezvoltarea re╚Ťelei de piste pentru biciclete din Capital─â.

Masterplanul Velo București: Nicușor Dan îi invită pe bucureșteni să completeze chestionarul

Invit bucure╚Ötenii s─â ├«╚Öi exprime opinia ├«n cadrul consult─ârii publice pentru elaborarea Master planului pentru dezvoltarea re╚Ťelei de piste pentru biciclete din Capital─â, transmite primarul general al Capitalei pe Facebook.

Cei interesa╚Ťi de subiectul dezvolt─ârii mobilit─â╚Ťii alternative pot completa chestionarul p├ón─â la data de 15 iulie 2023, AICI. Durata de completare este de 5-7 minute.

P─ârerile bucure╚Ötenilor sunt importante deoarece rezultatele acestui chestionar vor contribui la realizarea analizei percep╚Ťiei despre op╚Ťiunile de mobilitate urban─â, modurile de transport ╚Öi provoc─ârile pe care le ├«nt├ómpin─â ├«n deplas─ârile de zi cu zi.

Ce este acest Master plan pentru dezvoltarea infrastructurii pistelor de biciclete

Master planul pentru dezvoltarea infrastructurii pistelor de biciclete este un document strategic care va sta la baza proiectelor de dezvoltare a unei re╚Ťele extinse de piste pentru biciclete, va identifica ╚Öi prioritiza trasee optime at├ót pe str─âzile principale, c├ót ╚Öi pe cele secundare, ╚Ťin├ónd cont de nevoile utilizatorilor actuali sau poten╚Ťiali, trafic, zone de interes, dar ╚Öi de dezvoltarea urbanistic─â a unor zone din ora╚Ö, explic─â Nicu╚Öor Dan.

Astfel, re╚Ťeaua de piste pentru biciclete urmeaz─â s─â fie conectat─â cu pistele deja existente sau cele care sunt ├«n curs de execu╚Ťie. Va crea leg─âtura ├«ntre zonele reziden╚Ťiale ╚Öi zonele principale de interes, precum locurile de munc─â, educa╚Ťie, zonele comerciale, institu╚Ťii, dar ╚Öi cu localit─â╚Ťile ├«nvecinate cu Bucure╚Ötiul.

Acest chestionar vizează mobilitatea urbană și, în special, mobilitatea alternativă din Municipiul București.
R─âspunsurile Dvs. sunt anonime. Datele rezultate vor contribui la realizarea analizei percep╚Ťiei popula╚Ťiei despre op╚Ťiunile de mobilitate urban─â, moduri de transport, cote modale ╚Öi provoc─ârile ├«nt├ómpinate ├«n deplas─ârile cotidiene, se arat─â ├«n chestionarul pentru Masterplanul Velo Bucure╚Öti.

Cookies