MasterChefii schimbă oala, după îndelungata situație „La Cuțite”. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV, după 10 ani și-un divorț de Antenă

16 apr. 2024
1043 afișări
MasterChefii schimbă oala, după îndelungata situație
MasterChefii schimbă oala, după îndelunga situație "La Cuțite". Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV, după 10 ani și-un divorț de Antenă | Sursa foto: Pro TV

Bucătarii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu redevin MasterChefi la ProTV, după ce au fost Chefi la Cuțite la Antena 1, post TV de care s-au despărțit brutal, e aici un divorț care a ajuns la tribunal.

Pagina de Media scrie că cei trei chefi se întorc la Pro TV, televiziune de la care au plecat acum 10 ani. Aici, între 2012 și 2014, cei trei au fost juraţi la MasterChef:

Emisiunea culinară Master Chef se pregăteşte pentru cel de-al nouălea sezon, iar televiziunea anunţă că chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu revin la cârma show-ului culinar, care a fost lansat în urmă cu 12 ani.

De când au plecat de la PRO TV, au fost jurați la televiziunea concurentă, Antena 1, care toamna trecută a anunțat că îi înlocuieşte, după ce ar fi refuzat să mai filmeze un nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”, din motive de oboseală. 

Citește și:

Ce zic Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu despre întoarcerea la Pro TV

Cătălin Scărlătescu spune, pentru Pro TV, că întoarcerea la MasterChef este, pentru el, decizia asta e ca un fel de întoarcere acasă.

E ca atunci când după o perioadă foarte, foarte lungă de timp te întorci acasă și revezi locurile natale, alea în care te-ai format, ai crescut, ai devenit, în cazul nostru, mai cunoscut. MasterChef este show-ul culinar care a revoluționat gastronomia în România. Așa că, în viitor, avem nevoie de toți curajoșii, iar țara noastră nu duce lipsă de curajoși în bucătărie. În toți acești ani am făcut cunoștință cu foarte multe persoane care au gătit spectaculos.

Și lui Bontea e se pare cea mai firească decizie:

Revenirea noastră este oarecum firească. Am exact acel sentiment când te întorci acasă după un drum foarte lung. Pentru mine, acest format este ca prima dragoste, nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de artă culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu.

Florin Dumitrescu vorbește, la rându-i, tot despre întoarcerea acasă:

În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară. Se deschide un nou capitol din viață mea pe care abia aștept să îl dezvolt, cu atât mai mult cu cât majoritatea comentariilor de pe paginile mele de social media îmi sugerau să ne reîntoarcem pentru ei… aici.

 

Cookies