MASTERCHEF, SEZONUL 6. MASTERCHEF- LUNI, 28 SEPTEMBRIE 2015:
Daca la prima dintre ele fiecare a trebuit sa bata 200 de grame de albus si sa faca o spuma care sa nu ii cada in cap atunci cand Chefii i-au pus sa isi tina castronul deasupra, cea de-a doua proba a constat in trei etape:
Etapa 1- Tehnica felierii
Etapa 2- Tocarea fina
Etapa 3- Felierea inapoi si maruntirea
Chiar daca in primele doua etape a fost vorba despre felierea unei teline, tocarea morcovului si apoi felierea varzei si maruntirea patrunjelului, in cea de-a treia etapa, concurentii au avut sansa sa isi dezvaluie adevaratul caracter in fata Chefilor, informeaza site-ul emisiunii.
MASTERCHEF, SEZONUL 6. MASTERCHEF- LUNI, 28 SEPTEMBRIE 2015:
Ultima lor sansa sa prinda un loc in editia urmatoare a constat in curatarea si filetarea unui peste prins chiar de ei. Fiindca pestele a fost vedeta probei, dupa ce s-au asigurat ca au „obiectul muncii” pe banc, concurentii s-au apucat de gatit.
In ciuda momentelor de dificultate, concurentii s-au descurcat, dar tot aceasta proba a fost si cea care i-a trimis acasa pe cei care nu s-au ridicat la nivelul cerintelor lui Chef Foa, Chef Adrian Hadean si Chef Patrizia.