BAZAR

MASTERCHEF SEZONUL 6. Chef Foa şi-a dezvăluit o pasiune de care puţini ştiau până acum

MASTERCHEF SEZONUL 6, marţi, 15 septembrie 2015. Stefan si Madalin Pascu, doi fraţi pasionati de motociclism, dar si de bucatarie, s-au înscris în cursa pentru şorţul MASTERCHEF. Dacă la capitolul viteza acest duo e o forta, cel putin pe soselele din tara, doar unul dintre concurenţi a reuşit să impresioneze juriul cu mâncarea pe care a pregătit-o.

Cei doi concurenti au povestit ca au invatat singuri sa gateasca, in propria bucatarie.

MASTERCHEF SEZONUL 6, marţi, 15 septembrie 2015. Pentru a atrage atentia asupra lor, Stefan si Madalin au intrat in platoul MasterChef pe motociclete, surprinzandu-i pe cei trei membri ai juriului.

„Ce intrare ca in filme!”, a exclamat Chef Foa la vederea celor doi.

Vizibil incantat de aparitia concurentilor, Chef Foa i-a rugat pe Stefan si Madalin sa ii permita sa incerce unul dintre motoare. Odata obtinuta permisiunea, Chef Foa a facut cateva ture in fata tuturor celor prezenti in platou, timp in care Madalin si Stefan si-au continuat pregatirea preparatelor.

MASTERCHEF SEZONUL 6, marţi, 15 septembrie 2015. In timp ce Madalin a preferat sa gateasca o portie de Pasta al Tono, Stefan a optat pentru o portie delicioasa de Lampredotto Toscano, preparat care i-a adus si adus un sort MasterChef.

Madalin, fratele cel mic, a primit o sansa pentru a merge mai departe, insa nu a reusit să treacă proba la care l-au supus cei trei jurati. El a avut în faţă trei peşti şi i s-a cerut să recunoască cel puţin doi dintre ei, dar nu a reuşit să treacă de această probă.

MASTERCHEF SEZONUL 6, marţi, 15 septembrie 2015. Juraţii MasterChef i-au spus lui Madalin că îl aşteaptă in sezonul urmator, tanarul fiind sfatuit sa isi perfectioneze tehnicile de gatit.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button