BAZAR

MASTERCHEF SEZONUL 5,LUNI,15 SEPTEMBRIE.Cum i-a susprins pe juraţi un florar pasionat de gastronomie

MASTERCHEF SEZONUL 5. Petrica Tambac este un florar mereu cu glumele la el si a venit la preselectiile de la „MasterChef” hotarat sa le ofere celor trei chefi o portie de costite de porc si o portie zdravana de ras.

MASTERCHEF SEZONUL 5 EPISODUL 1. Pe langa gastronomie si afacerea cu flori de care se ocupa, Petrica mai are o pasiune neobisnuita, parfumurile, si se lauda ca poate recunoaste orice marca doar dupa miros, scrie masterchef.protv.ro.

MASTERCHEF SEZONUL 5 JURAŢI. „Muncesc de la 9 ani sa-mi castig existenta. Vreau sa castig premiul cel mare la MasterChef, sa-mi deschid o afacere si sa-mi intretin cei patru frati”, le-a povestit Petrica Tambac chefilor, in timp ce isi monta farfuria.

MASTERCHEF SEZONUL 5 JURIU. Petrica se pricepe cel mai bine sa gateasca preparate romanesti, iar asta s-a vazut si la preselectii. Costitele gatite de el i-au adus trei de „Da” din partea juratilor, iar Chef Patrizia a reusit sa-l faca sa promita ca va slabi 10 kilograme pana la etapa urmatoare a concursului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button