BAZAR

MASTERCHEF, Sezonul 5, IERI, LUNI, 13 OCTOMBRIE. Concurenții rămași în concurs duc o luptă aprigă

MASTERCHEF, SEZONUL 5, LUNI, 13 OCTOMBRIE. Povestile lor, pasiunea, determinarea si telurile setate pentru acest concurs le vom afla direct de la ei. Firi diferite, cu istorii si meserii diferite, pe care ii leaga dorinta de a invata si de a fi cei mai buni, ne vor purta prin momente emotionante, potrivit realitatea.net.

MASTERCHEF la PRO TV, LUNI, 21:30. Cutia misterelor ii va pune pe concurenti in fata unui lucru neasteptat si vor trebui sa faca o calatorie in timp pentru a reusi sa treaca testul. Creativitatea si emotia sunt condimentele de baza care nu trebuie sa lipseasca din farfurii la aceasta proba. Dintre cele 24 de preparate, chefii vor gusta doar trei, insa doar unul va putea iesi castigator, scrie masterchef.protv.ro.

MASTERCHEF, SEZONUL 5, LUNI, 13 OCTOMBRIE. Urmatoarea proba se va baza pe imunitatea obtinuta la cutia misterelor, iar castigatorul va avea avantajul de privi o demonstratie a celor trei chefi, care vor gati in fata lui preparate speciale ce vor trebui refacute de concurentii alesi de el. Cu toate ca se bucura de imunitate, concurentul a ales sa faca un lucru neasteptat care i-a surprins pe cei trei jurati.

MASTERCHEF la PRO TV, LUNI, 21:30. Aceasta editie va aduce pe micile ecrane si decizia surprinzatoare a unui concurent de a parasi concursul. Este vorba despre unul dintre cei care au uimit juratii inca de la preselectii si a continuat sa ii uimeasca la fiecare proba. Faptul ca acesta a ales sa plece din concurs a starnit reactii dure din partea Patriziei.

MASTERCHEF, SEZONUL 5, LUNI, 13 OCTOMBRIE. Florin a impresionat la preselecţii, după ce a gătit frigărui folosindu-se numai de un cuţit. El a cerut marţi, 7 octombrie, să plece acasă, pentru că nu a fost de acord cu prezenţa unui travestit.

MASTERCHEF la PRO TV. Altfel, chef Patrizia i-a certat la culme pe concurenţi: „Foarte bine, mare fantezie aveti. Voi ati innebunit total?”.

MASTERCHEF la PRO TV, LUNI, 21:30.  Anca Elena Socoliuc este o ospătăriţă în vârstă de 27 de ani care a venit cu mari speranţe la concursul MASTERCHEF, de la Pro TV, scrie libertatea.ro.

MASTERCHEF, SEZONUL 5, LUNI, 13 OCTOMBRIE. Blonda şi-a pregătit cu atenţie preparatul cu care şi-a propus să impresioneze juraţii. În drumul ei spre cei trei chefi, blonda a avut parte de un incident. În timp ce împingea căruciorul spre masa unde urma să-şi prezinte preparatul, concurenta şi-a pierdut un pantof, motiv pentru care a înjurat.

MASTERCHEF la PRO TV.Chef Foa a auzit-o şi a întrebat-o ce s-a întâmplat.

MASTERCHEF la PRO TV.„Mi-am pierdut un pantof”, a mărturisit ea.

MASTERCHEF, SEZONUL 5, LUNI, 13 OCTOMBRIE.  „Te-ai îmbrăcat ca o prinţesă, dar ai vorbit ca pe centură”, i-a spus Patrizia Paglieri, referitor la cuvântul urât pe care l-a folosit după ce şi-a pierdut pantoful.

În ciuda incidentelor, blonda a obţinut şorţul şi a trecut în etapa următoare graţie desertului cu care s-a prezentat în faţa celor trei juraţi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button