ȘTIRI

MASTERCHEF SEZONUL 5, luni, 15 SEPTEMBRIE: MasterChef a debutat LUNI, 15 sept, la Pro TV, la 20:30

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. Camelia Potec, ultima campioană olimpică la înot, a venit la vizionarea „MasterChef” de luni seară, eveniment ce a avut loc la un cinematograf bucurețtean. Toți cei prezenți au rămas fără cuvinte când au văzut-o.

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. Prima ediție a show-ului va fi difuzată de la 20.30, următorul episod fiind difuzat pe 22 septembrie, de la aceeași oră.

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. Începând din 29 septembrie, MasterChef va avea câte două ediții pe săptămână, în zilele de luni și marți, scrie paginademedia.ro.

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. Sezonul al 5-lea MASTERCHEF revine la Pro TV, luni, 15 septembrie, de la ora 20:30. 

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. Primul episod al MasterChef va fi însoțit și de un concurs cu 10 premii în valoare totală de 10.000 de euro.

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. CONCURS. Pentru a intra în posesia lor, telespectatorii trebuie să descopere unul din cele patru cuvinte cheie afișate în timpul emisiunii.

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. CONCURS. În maximum zece minute de la apariția pe micul ecran, aceștia pot trimite un SMS cu tarif normal la 1872 și pot câștiga un card de cumpărături de 1.000 de euro.

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. Show-ul are din acest sezon un nou juriu, după ce foștii masterchefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Sărlătescu, au părăsit Pro-ul pentru o emisiune la Antena 1.

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. Astfel, noii jurați sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button