BAZAR

MASTERCHEF.O fostă angajată,despre CHEF CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU:”Ne înjura şi arunca în noi cu farfurii”

MASTERCHEF. Cătălin Scărlătescu s-a făcut remarcat în emisiunile Masterchef nu numai datorită talentelor sale culinare, ci şi prin felul în care se comportă cu concurenţii din show-ul televizat, scrie click.ro. Potrivit unei foste angajate, chef Scărlătescu are aceeaşi atitudine şi în realitate, cu angajaţii restaurantului în care lucrează.

MASTERCHEF. O tânără care s-a angajat la restaurantul hotelului de lux din Piaţa Romană, acolo unde juratul de la „Masterchef” găteşte de ani buni, s-a plâns, sub protecţia anonimatului, că a avut o experienţă de coşmar.

MASTERCHEF. „Nu l-am mai suportat şi am plecat de la restaurant după o săptămână. Ne înjura dacă nu-i convenea ceva şi dacă vedea că preparatele nu sunt gata la timp, arunca în noi cu farfurii şi cu mâncare, la fel cum face şi în emisiune. Când îşi dădea seama că a sărit calul îşi cerea scuze, pe mine chiar m-a rugat să mă întorc, însă nu am mai vrut să revin. Mă speria numai când se uita la mine cu privirea lui de gheaţă”, a povestit fosta angajată.

MASTERCHEF. Bucătarul-şef a reconoscut cele spuse de fosta angajată. „Cătălin Scărlătescu nu vrea să comenteze aceste acuzaţii, însă a spus de nenumărate ori că, aşa cum este la televizor, este şi în realitate. Îşi asumă ceea ce face”, informează PRO TV.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button