BAZAR

MASTERCHEF, MARŢI, 10 NOIEMBRIE. Mai sunt doar 10 concurenţi în bucătărie. Cine a fost eliminat azi

MASTERCHEF, MARŢI, 10 NOIEMBRIE 2015. Editia de marti de la Masterchef a adus noi provocari pentru concurentii ramasi in competitie, iar la final au ramas 10 bucatari amatori care continua sa gateasca pentru marele premiu.

MASTERCHEF, MARŢI, 10 NOIEMBRIE 2015. La prima proba, concurentii au avut de gatit chiftelute, iar chefii le-au cerut retete originale, demne de bucataria Masterchef. In urma acesteia, Florin a fost desemnat castigator, obtinand astfel imunitate si cateva avantaje pe care le-a folosit in proba urmatoare.

MASTERCHEF, MARŢI, 10 NOIEMBRIE 2015. Participantii au fost impartiti in echipe, iar Tudor si Claudia au fost nevoiti sa gateasca legati cu catuse, dupa ce Florin a decis ca ei trebuie sa se bucure de „aceasta sansa”. Cele cinci echipe formate au avut de pregatit un fel principal si un desert, pentru care a contat la jurizare 70% plating-ul si 30% gustul.

MASTERCHEF, MARŢI, 10 NOIEMBRIE 2015. Anuta, Liviu, Adriana si Kiki au ajuns la testul sub presiune, format din trei probe: realizarea unui ou ochi, realizarea unui ou posat si realizarea unui soufflet de branza. Dupa prima proba a fost salvata Anuta, apoi Liviu, iar lupta finala s-a dat intre Adriana si Kiki.

MASTERCHEF, MARŢI, 10 NOIEMBRIE 2015. Chiar daca chefii au apreciat preparatul lui Kiki, acestia au tinut cont si de evolutia din etapele anterioare, asa ca au hotarat ca este cea care paraseste bucataria Masterchef.

Sursa: masterchef.protv.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button