MASTERCHEF, azi, MARȚI, 30 SEPTEMBRIE. SEZONUL V CONTINUĂ MARȚI, DUPĂ AUDIENȚE RECORD

de:
30 sept. 2014
0 Afișari
MASTERCHEF, azi, MARȚI, 30 SEPTEMBRIE. SEZONUL V CONTINUĂ MARȚI, DUPĂ AUDIENȚE RECORD

MASTERCHEF, MARȚI, 30 SEPTEMBRIE 2014 – Luni, în timp ce unii aspiranti la titlul de Masterchef au primit trei de DA, altii s-au trezit cu mancarea aruncata la cosul de gunoi, relatează stirileprotv.ro.

Preparatul Alinei i-a luat prin surprindere aseara pe cei trei chefi. Au mancat tot din farfurie si nu au contenit cu laudele.
Apoi, fara sa stea prea mult pe ganduri, i-au dat sortul mult dorit.
O domnisoara insa a reusit sa-i impresioneze pentru inceput, nu cu ce a gatit, cum era de asteptat, ci cu decolteul generos.

Juriu: „Nu vedem nimic de oala aia. Doar un decolteu. Ala nu e chiar nimic, dar as fi vrut sa vad ce faci acolo in farfurie.”
In cele din urma, supa crema de mazare i-a asigurat un loc in urmatoare etapa a concursului.
Aspectul fizic a fost un avantaj si pentru Catalin. Este culturist si a facut-o pe Chef Patrizia sa ramana fara cuvinte.
Iar atunci cand a venit momentul sa ii dea sortul, a facut-o intr-un mod original: i l-a pus pe pielea goala.

MASTERCHEF, MARȚI, 30 SEPTEMBRIE 2014 -Este si un sezon al cuplurilor la Masterchef, asa ca doi soti au profitat de ocazie pentru a afla care dintre ei este mai priceput in bucatarie.
Chiar daca sotul a criticat-o pentru preparatul ei, lui Chef Hadean i-a placut la nebunie. Si in cele din urma, au primit doua sorturi.
MASTERCHEF, MARȚI, 30 SEPTEMBRIE 2014 – ProTV, din nou lider de audienta
Editia de luni a situat din nou PRO TV in topul preferintelor telespectatorilor, fiind lider de audienta pe toate categoriile de public, in intreg intervalul de difuzare, 20:31 – 22:22.
MasterChef a adunat în fata televizoarelor peste 2 milioane de telespectatori din toată tara in minutul de maxima audienta de la 21:11, de 4 ori mai multi decat cei care au ales Antena 1 in acelasi minut, 517 mii de telespectatori.

Cookies