MASTERCHEF, LUNI, 19 OCTOMBRIE 2015. Revine cutia misterelor. Ce trebuie să facă concurenţii

de:
19 oct. 2015
1 afișări
MASTERCHEF, LUNI, 19 OCTOMBRIE 2015. Revine cutia misterelor. Ce trebuie să facă concurenţii

MASTERCHEF, LUNI, 19 OCTOMBRIE 2015. Cutia misterelor a revenit în ediţia de luni a MASTERCHEF. Concurenţii au avut la dispoziţie câte 20 de secunde să guste dintr-un preparat culinar şi să descopere toate ingredientele. Ulterior, concurenţii trebuiau să depisteze în două minute toate ingredientele pe care le-au sesizat la degustare. Fiecare ingredient era ascuns sub o cutie pusă pe fiecare banc, însă erau şi cutii-capcană.

Proba le-a testat concurenţilor atât simţul gustului, cât şi memoria, viteza şi puterea de concentrare.

MASTERCHEF, LUNI, 19 OCTOMBRIE 2015. Prima concurentă căreia i s-a cerut să descopere ingredientele din preparatul culinar a fost Claudia, care a ghicit 7 din cele 12 ingrediente. Apoi a urmat Tudor, care a ridicat 16 cutii pentru 12 ingrediente. Din cele 16 cutii ridicate, Tudor a avut 11 răspunsuri bune, 5 greşite şi a rămas cu 6 puncte.

Apoi a urmat Adriana, care a ridicat 13 cutii, din care a ghicit doar 6 ingrediente. Adriana a avut un scor de -1, în contextul în care i s-au scăzut ingredientele greşite din cele bune depistate.

MASTERCHEF, LUNI, 19 OCTOMBRIE 2015. Iată şi ingredientele folosite:

Andrei a ridicat 11 cutii, din care 2 ingrediente greşite şi a rămas astfel cu 7 puncte.

Andrei, Claudiu, Claudia şi Iulian au avut cele mai bune rezultate. Cel mai bine s-a clasat Iulian, cu 9 puncte, care nu a greşit niciun ingredient. În schimb, Adriana s-a clasat la coada clasamentului după numărul de puncte.

Pentru că s-a descurcat foarte bine la această probă Iulian a obţinut o serie de avantaje.

MASTERCHEF, LUNI, 19 OCTOMBRIE 2015. Deşi a gustat de mai multe ori din preparatul culinar, iar unele ingrediente erau evidente, Mişa a ridicat doar o cutie cu un singur ingredient. „Mişa, planeta asta încă nu e pregătită pentru tine”, i-a spus chef Adrian Hădean concurentului.

MASTERCHEF, LUNI, 19 OCTOMBRIE 2015. De altfel, Mişa a fost şi cel eliminat de la Masterchef după proba în deplasare.

Cookies