Masterchef: Cele mai spectaculoase farfurii realizate de concurenţi

de:
20 mart. 2013
8 Afișari
Masterchef: Cele mai spectaculoase farfurii realizate de concurenţi

Vlad Muresan este somelier si parca scrie poezii cand isi explica pasiunea pentru vinuri. Chef Florin recunoaste ca il stie. „Am lucrat impreuna, e un somelier foarte bun, dar nu stiam ca gateste”.
Preparatul sau se bazeaza pe oua, chiar daca Vlad e alergic la ele. „Pot sa le mananc doar o data pe saptamana”.
Chef Sorin i-a dat un DA, Chef Catalin i-a reprosat grosimea trufelor, dar i-a acordat tot un DA. „Ma uimesti, nu stiam ca poti sa gatesti chiar atat de bine” a venit si confirmarea din partea prietenul sau Florin. „Cat vei sta aici, noi doi nu ne cunoastem, iar apelativele vor fi Vlad, respectiv Chef”.

Andreea Pojar viseaza la o cofetarie langa un ghetar, chiar daca acum lucreaza intr-o multinationala. In fata juratilor s-a prezentat cu prajitura Pavlova. Chef Florin, cel caruia colegii i-au spus ca „n-aveam loc de tine la dulce”, n-avea cum sa dea decat un DA. „E bun, ce vreti sa zic?”. Cu 3 de DA, Andreea viseaza mai departe.

Urmatorul concurent a venit cu Cioppino sau o „tocana de creveti, midii, de fapt midii nu ca nu puteam sa le curat”. Ingredientele s-au incurcat tare mult in capul sau si i-a facut sa rada cu pofta pe cei trei Chefi. „Daca ai curaj, vino la anul cu aceeasi farfurie, dar executata corect” i-au spus cei din juriu.

Mihai Toader considera ca MasterChef inseamna tot viitorul pentru el. „Traiesc intr-un oras cu 20.000 de locuitori, mi-as dori sa am acces la ingrediente speciale pe care nu le gasesc acolo”. A venit cu scoici Saint-Jacques, dar a pierdut destul de mult timp pana cand a terminat de aranjat farfuria.

„Am gresit ceva elementar” a spus Mihai cand a realizat ca a uitat sarea. Chefii i-au dat 22 de minute sa faca o portie de paste. „Era o pacaleala, am auzit ca faci paste ca lumea” i-a spus Chef Catalin. „Am vrut sa mancam ceva facut de un om talentat” i-a confirmat si Chef Sorin. Mihai merge mai departe. 

Detalii despre farfuriile care i-au impresionat pe chefi găsiţi pe stirileprotv.ro. 

Cookies