ȘTIRI

MASTERCHEF, LUNI, 15 DECEMBRIE 2014. Cine a părăsit competiția

MASTERCHEF, LUNI, 15 DECEMBRIE 2014. Lambrino a tras lozul cel mare, Cutia Misterelor cu resturi de mancare aducandu-i niste avantaje pretioase. Pentru a-si pune in dificultate adversarii, concurentul a avut de ales dintre trei preparate asiatice, pregatite de Chef Silviu Nedelea

Pentru a face proba si mai interesanta, Chefii au dorit ca preparatul ales de Lambrino, Scallops Saint Jacques cu bacon afumat si sos alb, sa fie gatit in pereche. Concurentii au fost impartiti pe echipe de catre Lambrino, insa provocarea nu s-a incheiat aici. Juratii MasterChef au „condimentat” proba, aducand in scena cate o pereche de catuse pentru fiecare echipa. 

MASTERCHEF, AZI, LUNI, 15 DECEMBRIE 2014.  Reactia concurentilor a fost pe masura provocarii, iar la final, Siserman si Odette au intrat la testul sub presiune, acolo unde au fost nevoiti sa gateasca folosindu-se de retete proprii. Chefii i-au rugat pe cei doi ca, in cinci minute, sa scrie pe foaie o reteta pe care isi doresc sa o gateasca, insa surpriza nu s-a incheiat aici. Dupa ce au dus la bun sfarsit cererea juratilor, Odette si Siserman au fost pusi sa faca schimb de retete. 

Startul testului sub presiune s-a dat atunci cand toate regulile au fost stabilite. La cererea Chefilor, Odette si Siserman au fost nevoiti sa gateasca doua preparate, cel pe care l-au scris pe foaie, precum si preparatul propus de catre adversar, potrivit masterchef.protv.ro.

MASTERCHEF, AZI, LUNI, 15 DECEMBRIE 2014.  Daca Odette s-a dedicat total acestui test sub presiune, Siserman a preferat sa adopte o atitudine nepasatoare, care i-a nemultumit total pe Chefi, acestia considerand ca acesta trece prea usor de la o extrema la alta.  

MASTERCHEF, AZI, LUNI, 15 DECEMBRIE 2014.  La finalul probei, juratii MasterChef au decis sa Odette merita sa treaca mai departe, Siserman fiind concurentul eliminat din competitie. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button