Masterchef: Ana, concurenta însărcinată, atacată de o colegă din concurs

de:
15 mai 2013
0 Afișari
Masterchef: Ana, concurenta însărcinată, atacată de o colegă din concurs

Ana a dezvăluit, printre lacrimi, că nu a petrecut mereu momente frumoase alături de colegii săi.
„Ultimele zile în casă au fost oribile. M-au certat că îmi pun viaţa în pericol, că eu am nevoie mereu de apă şi lămâie…Pur şi simplu mi-a zis aşa nişte lucruri oribile, de bebeluş. Tu eşti lacomă şi hapsână de bani şi nenoroceşti copilul”, a dezvăluit Ana. Apostrofările au venit din partea concurentei Maria Pop, la rândul ei mamă.  

„N-aveţi idee de ce mi-a spus, numai de malformaţii şi de copii bolnavi şi n-am putut dormi toată noaptea. Mi-a bătut nebuneşte inima”, a dezvăluit Ana, printre lacrimi, conform realitatea.net.  

La rândul ei, Maria Pop susţine că nu ar fi spus aceste lucruri. „E foarte ciudată Ana…e răutăcioasă. Îmi pune în cârcă lucruri pe care nu le-am spus”.

Concurenta Masterchef s-a apărat, iniţial, povestind, însă, că i-a spus Anei că îşi riscă viaţa şi pe cea a copilului său nenăscut, explicând că a vorbit despre malformaţii şi despre faptul că niciun ban -n.r. cei 50.000 de euro primiţi ca marele premiu Masterchef – nu o mai ajută dacă va avea ghinionul să afecteze dezvoltarea fătului.

Ana a povestit că Nini i-a luat apărarea în faţa Mariei Pop.

Ioana este concurenta care a fost eliminată după proba în care toţi concurenţii la titlul Masterchef au trebuit să recreeze trei farfurii create de foştii concurenţi de la Masterchef, prezenţi pentru o demonstraţie.

Cookies