MASTERCHEF, 8 APRILIE 2014. Cum arată noua „casnică” de la MASTERCHEF

de:
08 apr. 2014
0 Afișari
MASTERCHEF, 8 APRILIE 2014. Cum arată noua

MASTERCHEF, 8 APRILIE 2014. Aparent, nu are nimic in comun cu Andreea Moldovan si Nicoleta Matea, in afara de pasiunea pentru gatit. Asta pana ii afli ocupatia: este casnica.

MASTERCHEF, 8 APRILIE 2014. Felicia Tuca este din Cluj, are 44 de ani si este casnica. Pentru „MasterChef” a renuntat la viata ei in Italia, unde a locuit timp de doua decenii, si s-a intors in Romania. A avut acolo inclusiv un restaurant, pe care l-a inchis din cauza taxelor foarte mari, noteaza protv.ro.

MASTERCHEF, 8 APRILIE 2014. Se lauda ca nu a calcat niciodata in sala de fitness, iar greutatea si-o mentine de 17 ani neschimbata gratie dietei sanatoase. Ca o picanterie, noua „casnica” nu si-a pus silicoane, ba dimpotriva, si-a micsorat sanii de la marimea 6 la 4.

Nu o lega de Peninsula nici cetatenia, pentru ca nu a cerut-o niciodata, nici o familie. Asa ca a decis sa-si urmeze pasiunea pe plaiurile natale.

MASTERCHEF, 8 APRILIE 2014. Rulourile ei de vinete nu l-au convins pe Chef Catalin Scarlatescu, insa cei doi „DA” din partea lui Chef Sorin Bontea si Chef Florin Dumitrescu au fost suficienti pentru ca noua „casnica” sa primeasca un sort la „MasterChef”.

MASTERCHEF, 8 APRILIE 2014. Cu singurul regret ca a venit incaltata cu pantofi stiletto, cu tocuri uriase care i-au pus la grea incercare membrele inferioare, Felicia a plecat acasa bucuroasa ca se va intoarce si in etapa urmatoare a show-ului.

Cookies