BAZAR

MASTERCHEF 3 iunie 2014. Judecătorul Gabriel, declaraţii uluitoare despre altercaţia cu soţia sa

MASTERCHEF, marţi, 3 iunie 2014. La un an si jumatate de la incident, judecatorul Gabriel a recunoscut, in emisiunea „MasterChef”, ca relatia cu sotia sa este una delicata si ca nu este sigur ca mai exista sanse de impacare.

MASTERCHEF, MARȚI, 3 IUNIE 2014: Concurenții de la MASTERCHEF vor trece prin testul Michelin 

„Am vorbit cu sotia, suntem in relatii acceptabile. Am avut o perioada grea. Impacarea e o chestie destul de complicata. Eu nu mai am incredere in ea de la chestia cu politia. Nu te duci tu la politie sa faci plangere penala pentru doua-trei palme, alea se puteau rezolva intre noi. Recunosc, nu sunt un sfânt, dar nu sunt nici cel mai nenorocit criminal să-mi faci plangere ca la ultimul nenorocit şi să mă fugărească ăia prin oraş. Nu e normal aşa ceva”, a declarat Gabriel, potrivit masterchef.protv.ro.

Chef Florin Dumitrescu, de la MASTERCHEF, şi-a deschis restaurant: TAPO

MASTERCHEF, marţi, 3 iunie 2014. Aspirantii la titlul de MasterChef au vrut sa descopere reteta succesului si au intrat in cel mai important cooking show din Romania, insa lupta se apropie de sfarsit, pentru ca cei 9 concurenti ramasi in competitie intra acum in linie dreapta catre marea finala MASTERCHEF.

MASTERCHEF, marţi, 3 iunie 2014. Marti, ei au fost provocati sa reproduca un meniu validat Michelin, avand la dispozitie doar o fotografie si un buget definit. Dificultatea testului a cresscut din cauza ca nu vor primi si lista lista ingredientelor.

Dupa asta, concurentii au avut de pregatit masa unor pensionari.

MASTERCHEF: Cei trei chefi de la MASTERCHEF au fost dați afară de la PRO TV 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button