BAZAR

MASTERCHEF 22 APRILIE 2014: Noua casnică a fost eliminată

MASTERCHEF 22 APRILIE 2014, SEZONUL 4: MASTERCHEF 2014:Cei 22 de participanti care au trecut mai departe in urma cu o saptamana au avut o sarcina care la prima vedere parea floare la ureche. Daca in sezoanele trecute concurentii au gatit, la unele probe, pentru copii, de data aceasta copiii sunt cei care le-au dat de lucru celor aflati in competitie.

MASTERCHEF 2014: Felicia, „noua casnică” de la „MasterChef” a fost eliminată După ce chefii au ales patru preparate care să fie gătite de pretendenţii la şorţul „MasterChef”, Alex a desemnat mai multe grupe de colegi care să gătească. Între timp, unii dintre aceştia au gustat mâncarea copiilor. Timp de o oră, concurenţii au gătit, practic, orbeşte, fără să ştie cu precizie ce fac. FOTO Pro TV „Mai avem zahăr în cămară? „, „Cacao în cantităţi prea mari devine amar”, „Tiramisu e îmbrânzit şi are un gust ciudat”, „Asta-i supă, Gabriel? Revino-ţi!”, „Farfuria de dimineaţă a fost horror, gustul..horror!”, au fost doar câteva dintre remarcele chefilor cu privire la cele gătite de concurenţi. Finalul probei l-a dar pe Rareş drept câştigător, iar Felicia, cea numită noua casnică de la „MasterChef”, a fost eliminată pentru că nu a reuşit să reproducă fidel un desert, tiramisu.

MASTERCHEF 2014: Dupa ce a dat gres cu un tiramisu care, spune ea, ii iese ca la carte de obicei, Felicia Tuca a parasit „MasterChef”. „A fost ceva deloc comestibil”, a fost in unanimitate verdictul juratilor.

MASTERCHEF 2014: „Va multumesc pentru tot ce mi-ati oferit. Sunt convinsa ca puteam mai mult si ca un tiramisu il putea face oricine. Eu il fac de atatea ori! Toti prietenii mei care au mai mancat tiramisu facut de mine ar rade si nu ar crede ca am fost eliminata pentru un tiramisu”, a fost de parere Felicia.

Juratii de la „MasterChef” au adus o noua provocare pentru concurenti la a doua proba de gatit a serii. Dupa eliminarea Feliciei Tuca, cei 21 de participanti la competitie au fost impartiti in echipe de cate trei, iar fiecare echipa a trebuit sa pregateasca o placinta.

„Proba stafetei”, asa cum a fost denumita ea de chefi, a presupus ca membrii echipelor sa nu vorbeasca intre ei deloc si sa lucreze pe rand, fiecare avand la dispozitie 7 minute inainte de a face schimbul.

Echipa formata din Anni, Gabriel Apostol si Irina Bucsa a fost prima care a incalcat regulile, asa ca chef Catalin Scarlatescu i-a pus sa arunce preparatul la gunoi si sa o ia de la capat. Au urmat alte doua echipe ale caror preparate au ajuns din cuptor direct in cosul de gunoi, iar concurentii au fost nevoiti sa se descurce cu ingredientele care le-au mai ramas.

Data trecută, la MASTERCHEF 15 APRILIE 2014. Una din concurentele de la Masterchef a trecut de proba eliminatorie dupa ce a marturisit ca este topita dupa Scarlatescu. Dialogul ei a fost intregistrat de camere si, dupa ce probabil a aflat ca are o admiratoare, Catalin a trecut-o pe fata in proba urmatoare.

MASTERCHEF. Ce au gătit juraţii de la MASTERCHEF de Paşti 

Imediat Chef Catalin Scarlatescu a venit la ea si i-a spus sa lase cutitul jos, fiind multumit de cum a taiat toate legumele.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button