BAZAR

MASTERCHEF 2014: Un fost cercetător ştiinţific de 77 de ani a cucerit juriul cu un preparat delicios

MASTERCHEF 2014: Voicu Gheorghe este un fost cercetator stiintific si patron de firma, cu o mare pasiune pentru arta, sub toate formele ei. La 77 de ani, concurentul s-a prezentat in fata juratilor de la „MasterChef” cu un preparat care i-a facut pe chefi sa se linga pe degete: somon la cuptor cu crusta dulce-iute, cu mustar dijon, zahar brun si fulgi de migdale, pe care l-a servit alaturi de o salata de zucchini, scrie româniatv.net.

MASTERCHEF 2014: Preparatul sau a primit numai laude din partea celor trei jurati: :”Sunteti cam singurul din Romania care la varsta aceasta mananca dovlecei cruzi. Sunt extraordinari”, i-a spus Florin Dumitrescu. „Mult respect”, i-a transmis si Sorin Bontea.

MASTERCHEF 2014: „Am fost un curajos toata viata. Pana la 60 de ani am schiat, pana la 70 am umblat pe munti, cu rucsacul in spate si inca mai merg pe bicicleta. Acum, mai incerc o lupta”, le-a spus concurentul juratilor.

MASTERCHEF 2014: La ediţia difuzată miercuri a participat şi un indian stabilit in Romania de 9 ani, de profesie medic neurochirurg, a reusit sa obtina sortul MasterChef cu trei de DA. Jaiswal Anjani Kumar are 29 de ani si a venit la preselectii cu o reteta indiana: urda cu sos de alune. Tanarul a venit in Romania in 2003 pentru a face Facultatea de Medicina in Oradea. Tot atunci, si-a descoperit pasiunea pentru gatit. „Am inceput sa gatesc de cand m-am mutat in Romania. Am venit ca student si am inceput sa gatesc pentru ca altfel nu aveam ce sa mananc. Nu eram prea obisnuit cu mancarea romaneasca. Am venit cu o reteta indiana, sa vada si ei cum se mananca la noi”, a spus Anjani.

MASTERCHEF 2014: „Nu am mai mancat urda in felul acesta. Nu are sare deloc. La voi in India exista condimentul asta? Eram foarte entuziasmat. Noi nu facem treaba asta aici. Poate la voi acolo se mananca. Vreau sa iti pui sare in buzunar si sa iti pastrezi bluza asta mereu cand gatesti. Vreau sa pui sare in mancare”, i-a spus Catalin Scarlatescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button