ȘTIRI

SURPRIZA MASTERCHEF 2014, sezonul 5: Se schimbă REGULAMENTUL show-ului MasterChef. Ce e GREEN CARD

MASTERCHEF SEZONUL 5, REGULAMENT NOU. GREEN CARD: Fiecare Chef are la dispozitie un Green Card cu care poate salva un concurent de la eliminare, chiar daca acesta a primit doi de „Nu”, anunță organizatorii.

MASTERCHEF SEZONUL 5, REGULAMENT NOU: Mai mult, in acest sezon au fost acceptate si preselectiile duble, in cupluri sot-sotie sau frate-sora, insa reteta de baza pentru toti concurentii a ramas aceeasi: acestia au la dispozitie o ora sa gateasca preparatul si cinci minute sa-l monteze in farfurie, in fata juriului.

GREEN CARD. MASTERCHEF SEZONUL 5, LUNI, 15 SEPTEMBRIE: Poezie și gastronomie. Rimele lui i-au făcut pe chefi să pufnească în râs. VIDEO

MASTERCHEF SEZONUL 5, REGULAMENT NOU:  Astfel, cel mai exploziv show culinar este pe cale sa schimbe noi destine si sa impresioneze prin maretia si dinamica spectacolului. Juriul format din Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean va fi cel care va pune la grea incercare indemanarea, cunostintele si talentul concurentilor.

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. Camelia Potec, ultima campioană olimpică la înot, a venit la vizionarea „MasterChef” de luni seară, eveniment ce a avut loc la un cinematograf bucurețtean. Toți cei prezenți au rămas fără cuvinte când au văzut-o. 

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. Concursul a început cu prezentarea noului juriu. Muncesc de la 14 ani, iar în România am venit în 1993″, a spus Patrizia Paglieri, singura femeie dintr-un juriu din Estul Europei.

GREEN CARD. MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE.Prima ediție a show-ului va fi difuzată de la 20.30, următorul episod fiind difuzat pe 22 septembrie, de la aceeași oră.

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. Începând din 29 septembrie, MasterChef va avea câte două ediții pe săptămână, în zilele de luni și marți.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button