MASTERCHEF 2014: MasterChef revine la PRO TV AZI, LUNI, 15 SEPTEMBRIE. Meseria de bucătar e la modă!

de:
14 sept. 2014
2 afișări
MASTERCHEF 2014: MasterChef revine la PRO TV AZI, LUNI, 15 SEPTEMBRIE. Meseria de bucătar e la modă!

MASTERCHEF 2014, sezonul 5: Începand cu 15 septembrie, în fiecare LUNI și MARȚI, sunteți invitați în bucătăria MASTERCHEF să furați din rețetele noilor concurenți, informează Pro Tv.

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. Camelia Potec, ultima campioană olimpică la înot, a venit la vizionarea „MasterChef” de luni seară, eveniment ce a avut loc la un cinematograf bucurețtean. Toți cei prezenți au rămas fără cuvinte când au văzut-o.

MASTERCHEF SEZONUL 5, AZI, 15 SEPTEMBRIE. Prima ediție a show-ului va fi difuzată de la 20.30, următorul episod fiind difuzat pe 22 septembrie, de la aceeași oră.

MASTERCHEF 2014, sezonul 5: Cei trei bucătari care vor decide cine sunt cei mai buni concurenţi ai noii ediţii sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

MASTERCHEF 2014: A fi „chef” este o nouă modă, care aduce bani mulți dacă ești priceput și dedicat. Prin MASTERCHEF românii au învățat că nu trebuie să pună accent pe cât de plină este farfuria, ci mai degrabă pe cât de bine arată și cât e de gustos preparatul.

MASTERCHEF 2014. Masterchef a avut un rol important. Dovada sunt miile de tineri care consideră că să gătești e „la modă”. Îi găsim tot mai des prin bucătăriile restaurantelor, furând meserie.

MASTERCHEF 2014, sezonul 5: „Meseria, în general, în bucătărie se transmite mai departe. E o meserie frumoasă, adusă la nivel de artă de mulți bucătari”, spune chef Iosif Ștefănescu.

MASTERCHEF 2014, sezonul 5: Așa se face că în ultimii doi ani cursurile de bucătari au ajuns să fie printre cele mai căutate. În acest moment, în România există 6 mii de profesioniști, cu 25 la suta mai mulți față de acum doi ani. Iar cererea este atât de mare încât ar mai fi nevoie de încă 4 mii.

MASTERCHEF 2014.„Tineretul a prins drag de această meserie și din ce în ce mai mulți vin la cursuri. Nu vor să devină bucătari, vor să devină masterchefi”, spune Laurențiu Mata.

MASTERCHEF 2014, sezonul 5: De altfel, și Chef Patrizia le împărtășește și altora din tainele ei. „De anul trecut am început să fac și cursuri de bucătărie. Mereu mă întreba lumea, uite Patrizia, am primit cadou niște hribi, cum îi gătesc. De multe ori iau cliente cu mine în bucătărie să gătească”, spune chef Patrizia.

MASTERCHEF 2014, sezonul 5: „În ultimii zece ani, bucătarii, unii dintre ei, au devenit un fel de megastaruri. Comparabili ca notorietate cu starurile rock. Concertează, nu pe marile scene, ci în marile rețele de televiziune”, a mai spus Adrian Hădean.

Cookies