MASTERCHEF 2014, AZI, MARȚI, 9 DECEMBRIE. Cutia misterelor, mai mare ca niciodată la MasterChef

de:
09 dec. 2014
0 Afișari
MASTERCHEF 2014, AZI, MARȚI, 9 DECEMBRIE. Cutia misterelor, mai mare ca niciodată la MasterChef

MASTERCHEF 2014, MARȚI, 9 DECEMBRIE. Surpriza a fost una de proportii pentru concurentii ramasi in competitie cand au vazut ca de fapt exista o singura cutie a misterelor, dar una de dimensiuni uriase, potrivit masterchef.protv.ro.

MASTERCHEF 2014, MARȚI, 9 DECEMBRIE. In timp ce unii exclamau: „Wow, nu avem cutia misterelor”, altii au ramas socati si nu au mai putut sa spuna decat: „E numai una si e mare de tot”. Mirarea si panica erau sentimentele care i-au curprins imediat pe concurenti, iar acestea au fost intarite de afirmatiile Chefilor.

„Ce se ascunde sub cutia aceasta este absolut spectaculos”, a marturisit Chef Hadean, in timp ce Chef Foa le-a adaugat ca ce contine ea este extrem de fragil si va rasturna total situatia din concurs.

MASTERCHEF 2014, MARȚI, 9 DECEMBRIE. Continutul cutiei misterelor a starnit pareri si pareri, dar nu a fost concurent care sa se gandeasca ca in interiorul cutiei se pot afla patru fosti concurenti. Fiecare dintre ei se poate transforma intr-un adversar de temut si poate valora 50.000 de euro, adica contravalorea premiului din finala.

MASTERCHEF 2014, MARȚI, 9 DECEMBRIE. Silviu, Lambrino, Ciprian si Mirabela au fost adusi in competitie, iar Chefii le-au acordat inca o sansa pentru drumul catre marea finala. Au fost chemati in concurs patru dintre cei mai valorosi fosti concurenti, iar Wild Cardul, poate insemna o salvare numai pentru doi dintre ei.

Doar doi dintre cei patru vor ramane in competitie.

Cookies