BAZAR

MASTERCHEF 2014, LUNI, 27 OCTOMBRIE. Lupta în bucătăria MasterChef continuă

MASTERCHEF 2014, LUNI, 27 OCTOMBRIE. Probele sunt din ce in ce mai elaborate, mai pline de suspans, iar concurentii din ce in ce mai aprigi in lupta pentru titlul de MasterChef, potrivit masterchef.protv.ro.

MASTERCHEF 2014, LUNI, 27 OCTOMBRIE. Editia de luni va debuta cu o proba pe cat de simpla si amuzanta, pe atat de dificila din punct de vedere fizic. Intrati in bucataria MasterChef, concurentii vor fi intampinati de o cutie misterioasa. Odata ridicata aceasta, un turn din cofraje cu oua este dezvaluit.

MASTERCHEF 2014, LUNI, 27 OCTOMBRIE. Concurentii vor fi provocati sa faca o spuma de albusuri, foarte bine inchegata astfel incat in momentul in care bolul este intors deasupra capului sa nu curga. Afla luni castigatorul probei de albusuri, de la ora 20:30, la PRO TV!

MASTERCHEF 2014, LUNI, 27 OCTOMBRIE. Urmatoarea proba se va juca in deplasare iar concurentii vor trebui sa gateasca doua meniuri diferite stabilite de cei trei chefi. Tensiunea si momentele pe muchie de cutit sunt ingredientele cheie ale acestei probe. Un rezultat surpriza al probei pe echipe, un concurent aflat in taramul No man’s land – putand fi utilizat de ambele echipe – sunt momentele inedite ale episodului de luni.

MASTERCHEF 2014, LUNI, 27 OCTOMBRIE. Editia se va incheia cu o proba contra-cronometru la finalul careia ne vom lua ramas bun de la inca un concurent MasterChef.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button