MASTERCHEF 2014. Blonda sexy care a şocat juriul MASTERCHEF

de:
02 apr. 2014
2 Afișari
MASTERCHEF 2014. Blonda sexy care a şocat juriul MASTERCHEF

MASTERCHEF: Juratii au avut-o in fata lor marti seara si pe Alexandra Shine, o cantareata cunoscuta din Republica Moldova, care si-a facut aparitia la „MasterChef” dornica sa ia un sort si sa intre in competitie. „MasterChef e emisiunea mea preferata, nu am ratat nici un sezon. Asta o sa fie o scoala pentru mine, mi-am dorit mereu sa merg la o scoala de bucatarie. Daca voi castiga, am sa deschid un restaurant”, a marturisit aceasta, citata de romaniatv.net.

MASTERCHEF 2014. „E facut cu dragoste”, a spus Alexandra despre tarta sa cu ciocolata. „Ma luati?”, a continuat ea cu zambetul pe buze, iar Florin i-a raspuns cu mult umor ca el este casatorit. Alexandra Shine a plecat acasa cu mult ravnitul sort „MasterChef” si speranta ca va putea demonstra in urmatoarea proba ca merita sa ramana in concurs.

MASTERCHEF 2014. Cantareata Alexandra Shine e dornica sa demonstreze ca are talent nu doar la muzica si dans, ci si la gatit. Concurenta de la MASTERCHEF este cunoscuta pentru activitatea sa in cadrul Baletului Teodor, dar si in trupa The Hot Diamonds.

Cookies