MASTERCHEF, 13 MAI 2014: Concurenţii MASTERCHEF gătesc la 200 metri sub pământ

de:
13 mai 2014
1 Afișari
MASTERCHEF, 13 MAI 2014: Concurenţii MASTERCHEF gătesc la 200 metri sub pământ

MASTERCHEF, 13 MAI 2014: In editia MASTERCHEF de marti, 13 mai, difuzata pe PRO TV, de la ora 20:30, concurentii sunt provocati sa isi arate talentul culinar intr-un loc special, salina Slanic Prahova. In cadrul probei de gatit, cei 18 aspiranti la titlul de Master Chef vor pregati masa pentru lucratorii din salina.

MASTERCHEF, 13 MAI 2014: Seria deplasarilor inedite in care concurentii MasterChef gatesc continua cu o noua calatorie catre salina de la Slanic Prahova. Aflata la 208 metri adancime, aceasta este declarata cea mai mare salina din Europa. Pentru a spori provocarea, concurentii MasterChef vor gati la 12 grade Celsius, temperatura constanta din salina pe tot timpul anului, intr-un spatiu iluminat electric, scrie protv.ro.

MASTERCHEF, 13 MAI 2014: Cei 18 concurenti ramasi in competitia pentru trofeul MasterChef vor gati de aceasta data in cantitati mari, pentru muncitorii care lucreaza zilnic in mina de sare. Cu siguranta, sarea va fi din belsug la dispozitia concurentilor, salina Prahova fiind recunoscuta la nivel mondial pentru capacitatea de a asigura consumul de sare al intregii omeniri pe o perioada de 500 de ani.

MASTERCHEF, 13 MAI 2014: Ca pana acum, juratii MasterChef vor continua sa condimenteze serile de marti cu probe neasteptate. Proba de marti, cea a ustensilelor folosite in bucatarie, va testa cunostintele si expertiza participantilor. Ei trebuie sa gateasca cu ajutorul aparatelor electronice de bucatarie pe care le vor descoperi sub cutia misterelor: aparat de vidat, aparat de taiat tortellini, aparat de facut gofre si multe alte ustensile ce vor da batai de cap concurentilor.

MASTERCHEF, 13 MAI 2014: Telespectatorii ProTV vor putea urmari maine cum se vor desfasura probele in aerul salin din Slanic Prahova si vor afla cine va intra la Testul sub presiune, de la 20.30, la „MasterChef”.

Cookies