Mașinile parcate ilegal în Sectorul 1 vor fi ridicate din toamnă. Suma pe care trebuie să o achitați pentru recuperarea autoturismului

15 iul. 2021
139 Afișari
Mașinile parcate ilegal în Sectorul 1 vor fi ridicate din toamnă. Suma pe care trebuie să o achitați pentru recuperarea autoturismului

Mașinile parcate ilegal în Sectorul 1 vor fi ridicate începând cu data de 1 octombrie, conform unui nou regulament adoptat de Consiliul Local al Sectorului 1.

Mașinile parcate ilegal în Sectorul 1 vor fi ridicate. Conform deciziei care a fost adoptată în cadrul ședinței de miercuri a Consiliului Local al Sectorului 1 vehiculele staţionate neregulamentar pe domeniul public şi cele staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice care obturează accesul şi/sau vizibilitatea celorlalţi participanţi la trafic vor fi ridicate și transportate într-un spaţiu special amenajat.

De acest lucru se va ocupa ADP Sector 1 sau un operator privat, iar pentru restituirea mașinilor ridicate proprietarii vor fi nevoiți să achite taxa de ridicare, cea de transport și cea pentru depozitare.

Mașinile parcate ilegal în Sectorul 1 vor fi ridicate din toamnă. Minim 425 de lei recuperarea

Tarifele variază între 200 de lei și 270 de lei, în cazul în care mașina este mai grea de 5 tone pentru ridicarea mașinii și 150 de lei sau 200 lei pentru mașinile mai grele de 5 tone pentru transportul acesteia.

În ceea ce privește depozitarea, prima zi este taxată cu 75 de lei, iar pentru fiecare zi începând cu a doua zi după ridicarea se adaugă câte 25 de lei.

Au fost votate și alte proiecte

Tot în cadrul ședinței Consiliuui Local Sector 1 de miercuri a fost aprobată rectificarea bugetară, astfel urmând să crescă finanțările pentru spitale și școli și vor fi majorate fondurile pentru modernizarea sau construirea unor imobile care vor folosite de elevii unor școli din Sectorul 1.

Totodată, a fost votat proiectul “Școala de vară” care va aduce ateliere de artă și științe și vizite tematice la muzee pentru sute de elevi din Sectorul 1, dar și finanțarea construirii Centrului pentru recuperare copiilor cu sindrom Down și Autism, în cadrul parohiei “Izvorul Tămăduirii”- Mavrogheni.

”A meritat să luptăm până a înțeles fiecare consilier local că aceste proiecte sunt importante pentru comunitate, nu pentru partid. Continuăm să ne facem treaba”, a spus Clotilde Armand, la finalul ședinței.

Consilierii locali din Sectorul 1 au aprobat și participarea Sectorului 1 la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru gestionarea integrată a deșeurilor, propusă pentru înființare tot în cursul zilei de ieri la ședința dintre edilii de sector, Prefectul Capitalei și Nicușor Dan.

Cookies