ARHIVA B365

Maşinile fostului şef al Camerei de Comerţ, MIHAIL VLASOV, scoase LA VÂNZARE

Camera de Comerţ vrea să valorifice maşinile lui Mihail Vlasov. A scos la vânzare două autoturisme de lux cu care se plimba, în interes de serviciu, fostul preşedinte al instituţiei. E vorba despre un Rolls Royce şi un Cadillac, maşini ce costă sute de mii de euro. Anunţurile sunt puse pe mai multe site-uri de specialitate din România, dar şi din străinătate.

Noua conducere a Camerei de Comerţ vrea să spele imaginea insituţiei după ce fostul preşedinte Mihail Vlasov a fost acuzat de trafic de influenţă, iar acum se află în arest la domiciliu. Aşa că vinde cele două maşini de lux cu care circula Vlasov în interes de serviciu. Ambele cumpărate din banii instituţiei, scrie Realitatea.net.

În anunţul de vânzare se spune că Rolls Royce – ul, fabricat în 2004, a fost cumpărat cu peste 200.000 euro. E pe benzină, are 114.000 de kilometri la bord, şi trasmisie automată. Are tapiţerie din piele, servo direcţie, computer de bord şi pilot automat. E oferit spre vânzare la un preţ negociabil de 135.000 de euro.

Cea de adoua maşină e un Cadillac Escalade, din 2007, tot pe benzină. Cu 57.000 de kilometri la bord. Are tapiţerie din piele, servo direcţie, computer bord, pilot automat, scaune încălzite şi senzori de parcare. Maşinile se află acum într-un service auto din Capitală, pentru cosmetizare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button