Mașinile abandonate pe domeniul public, ridicate de Poliția Locală Sector 6

de:
15 mai 2015
0 Afișari
Mașinile abandonate pe domeniul public, ridicate de Poliția Locală Sector 6

Primăria Sectorului 6 anunță, prin intermediul unui comuncat de presă, că inspectorii Primăriei Sectorului 6, împreună cu echipe formate din reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, Brigăzii de Poliţie Rutieră şi ai Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane, au ridicat de pe raza Sectorul 6, patru autovehicule abandonate aflate pe domeniul public.

Acţiunea face parte din programul de gestionare a maşinilor abandonate sau fără stăpân (fără numere de înmatriculare) care ocupă inutil spaţiile publice din sector şi care, nu de puţine ori, sunt transformate în „locuinţe” pentru persoane fără adăpost şi devin focare de infecţie.

În data de 14 mai a.c., în baza dispoziţiei de primar, cele patru maşini au fost ridicate din următoarele zone: Str. Cornului, Str.Vintilă Mihăilescu, Str. Poiana Cernei, Str. Pravăţ.

Activitatea de ridicare a maşinilor „uitate” de proprietari pe domeniul public se derulează conform Legii nr. 421/2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ teritoriale.

Cookies