Seceriș la mașinile parcate neregulamentar în zona corporatiștilor din Pipera. De 7 zile se aplică sancțiuni și fluturași de avertizare

15 nov. 2022
5904 Afișari
Seceriș la mașinile parcate neregulamentar în zona corporatiștilor din Pipera. De 7 zile se aplică sancțiuni și fluturași de avertizare

Staționarea neregulamentară este un fenomen bine-cunoscut în zona străzii Dimitrie Pompei a Bucureștiului, acolo unde șoferii își lasă mașinile pe carosabil, pe trotuare, pe spații verzi, pe unde apucă.

Tocmai pentru a descuraja această practică, polițiștii locali au stabilit să urmărească o perioadă mai îndelungată zona.

Marți, 15 noiembrie, Poliția locală a Sectorului 2 a anunțat că de o săptămână aplică amenzi, avertismente și pune semne de circulație pentru a dezobișnui șoferii să-și lase neregulamentar autoturismele.

În perioada 07 – 14.11.2022, agenții au patrulat perimetrul străzilor Dimitrie Pompeiu, George Constantinescu și Gara Herăstrău, în scopul de a identifica și sancționa utilizatorii de auto ce nu respectă Codul rutier.

Astfel, la un număr de 22 de autoturisme s-au aplicat sancțiuni contravenționale, iar la alte 82 s-au emis doar fluturași de avertizare.

”Acțiunea în această zonă continuă.”, mai spune poliția locală a sectorului 2.

Pipera este una dintre cele aglomerate zone ale Bucureștiului, din cauza densității corporațiilor care își au sediul aici, clădiri care nu au fost concepute pentru a asigura suficiente locuri de parcare.

Totodată, angajații corporațiilor au la dispoziție puține mijloace de transport în comun din partea municipalității, metroul și tramvaiul, iar la orele de vârf se produce aglomerație, ceea ce pe majoritatea îi determină să vină apeleze tot la transportul personal.

Îți recomandăm și:

Cookies