Maşini de epocă la Târgul Anticarilor din Parcul Obor

de:
25 apr. 2012
0 Afișari
Maşini de epocă la Târgul Anticarilor din Parcul Obor

Peste 10 maşini de epocă, în stare excelentă de funcţionare şi gata să se avânte la drum, chiar şi la mai bine de 60-70 de ani de la fabricaţie, se vor afla parcate în faţa Primăriei Sectorului 2, pentru a întregi atmosfera specială, prilejuită de prima zi a Târgului Anticarilor.

Anticarii români îşi vor da întâlnire în faţa şi în incinta Primăriei Sectorului 2.

În cele trei zile ale Târgului, iubitorii de antichităţi vor putea vizita cele aproximativ 100 de corturi amenajate pe aleile Parcului Obor şi alte 10 standuri din incinta Primăriei Sectorului 2.

Vizitatorii Târgului, deopotrivă cumpărători sau doar iubitori de frumos, vor avea şansa redescoperirii unei lumi speciale, plină de parfum aparte, în refrenele muzicii de altă dată, cântată cu multă pasiune de celebrii înaintaşi Jean Mascopol, Zavaidoc, Titi Botez sau Maria Tănase, se arată în comunicatul remis de Primăria Sectorului 2.

Cu toţii vor avea ocazia să negocieze achiziţionarea diverselor obiecte de artă, cărţi, fotografii, mobilier de epocă, costume vechi, numismatică, bijuterii, numeroase alte mărunţişuri fermecătoare.

Cookies