Mașini de epocă la expoziția Retromobil, teatru și concerte în weekend, în Parcul IOR. E party de „Zilele Sectorului 3”

07 mai 2024
7965 afișări
Mașini de epocă la expoziția Retromobil, teatru și concerte în weekend, în Parcul IOR. E party de „Zilele Sectorului 3”
Mașini de epocă la expoziția Retromobil, teatru și concerte în weekend, în Parcul IOR. E party de „Zilele Sectorului 3” | Sursa foto: Robert Negoiță - Facebook

Weekendul acesta va avea loc evenimentul „Zilele Sectorului 3 – O comunitate într-o familie”, ce se va desfășura în Parcul IOR. Bucureștenii sunt invitați să participe la activități artistice, culturale și sportive pregătite pentru întreaga familie.

Evenimentul „Zielele Sectorului 3” va avea loc în weekend

În weekendul 11-12 mai va avea loc, în Parcul IOR, evenimentul „Zilele Sectorului 3 – O comunitate într-o familie”.

În cele două zile se vor desfășura mai multe activități atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cei mici se vor bucura de ateliere de origami, percuție, teatru, jocuri interactive și vor avea ocazia să-și exerseze abilitățile practice, prin metode distractive, se anunță pe pagina de Facebook Evenimente Sector Trei.

Pentru adulți, au fost pregătite o serie de ateliere de pictură, sport, dans, improvizație, respirație și sound healing, menite să le sporească sănătatea fizică, latura artistică și să le ofere momente de relaxare la sfârșitul săptămânii.

Totodată, în cadrul evenimentului, sportul va reprezenta o componentă importantă. În Parcul IOR, bucureștenii sunt invitați să facă yoga și să participe la exerciții pentru mobilitate, exerciții pe baza greutății corporale și antrenamente funcționale. Acestea vor fi doar câteva dintre activitățile sportive ce vor avea loc la „Zilele Sectorului 3”.

Activitățile vor fi acompaniate de concerte live, piese de teatru, expoziții și demonstrații nautice care vor fi prezentate în perioada următoare.

Vă invităm să petreceți două zile pline de distracție, alături de familie și prieteni, să vă relaxați și să descoperiți tot ce are de oferit comunitatea noastră, în weekendul 11-12 mai, în Parcul Titan, la Zilele Sectorului 3.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Mai multe detalii despre activități și concerte vor fi disponibile în curând, se precizează pe pagina Evenimente Sector Trei.

Zilele Sectorului 3 | Sursa foto: Evenimente Sector Trei - Facebook
Zilele Sectorului 3 | Sursa foto: Evenimente Sector Trei – Facebook

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies